Naar boven

KEK Amsterdam wandpanelen

Doe eens gek en decoreer je wand met een van de KEK Amsterdam wandpanelen. Je bent al lange tijd op zoek naar iets speciaals voor op de muur in je slaapkamer of misschien wil je wel eens iets verrassends voor aan de muur in de woonkamer. Helaas ben je er nog niet in geslaagd iets te vinden. Je hoeft nu misschien niet meer verder te zoeken, want KEK Amsterdam is hét merk voor unieke muurdecoratie. Leef je uit in de collectie en ontdek wat dit merk te bieden heeft. Een groot favoriet is het KEK Amsterdam Royal Flowers 1 wandpaneel hout. Deze karakteristieke bloem in een Delftsblauwe kleur zorgt voor sfeer in de kamer en diepte op de muur, want de bloem is geprint op milieuvriendelijk Ecoplex met een dikte van maar liefst 18 millimeter.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Verrassend design van KEK Amsterdam

KEK Amsterdam is een Nederlands merk. De collectie bestaat uit behang, muurstickers en diverse andere decoratieve producten om de muren in huis een stukje gezelliger te maken. De collectie is verassend en vernieuwend en een tikkeltje eigenzinnig. Het merk is in 2010 opgericht door Evert Kok, Barbara Kok en Bas Kok. Een echt familiebedrijf dus. Ieder van hun heeft een eigen rol binnen het bedrijf. Alle kwaliteiten worden goed benut en ze vullen elkaar perfect aan. Ze zijn destijds begonnen met alleen muurstickers, maar de collectie heeft zich in de tussentijd flink uitgebreid. Bekende ontwerpen van KEK Amsterdam zijn de Forest Friends muurstickers. Voor welk(e) behangetje of sticker je ook kiest, het is hoe dan ook een aanwinst voor welke ruimte in huis dan ook.

Geef je interieur een boost met de wandpanelen van KEK Amsterdam

De panelen van KEK Amsterdam zijn stuk voor stuk prachtige verschijningen. Ze zijn bedoeld om je interieur een flinke boost te geven. Met het KEK Amsterdam Banana Tree houten wandpaneel ga jij de show stelen. Dé perfecte wanddecoratie voor iedereen met een groen hart en iets minder groene vingers. Gebruik hem om een wat kalere ruimte of muur op te fleuren en droom weg naar verre tropische regenwouden of idyllische strandjes. Vind je dit iets te gewaagd? Ga dan voor een echte klassieker. Het KEK Amsterdam Wild Flowers houten wandpaneel is een klassiek kunstwerk met een zachte ondertoon en is voorzien van prachtige wilde bloemen die een saaie kamer net even wat meer opfleurt.

KEK Amsterdam wandpanelen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van KEK Amsterdam. Dat betekent dat wij alle KEK Amsterdam wandpanelen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.