KEK Amsterdam muurstickers

Een KEK Amsterdam muursticker is de perfecte manier om je interieur in een handomdraai een boost te geven! De schattige, vrolijke, creatieve, stoere en unieke muurstickers van dit designmerk van eigen bodem geven iedere ruimte in huis een nieuwe look. Zo tover je met een enkele KEK Amsterdam muursticker de kinderkamer om tot een echt bos of safari. Wat dacht je van de Safari Friends Set 3 muursticker voor je zoontje of de Forest Friends muursticker voor je dochter? Ook in de woonkamer, garage of keuken is een KEK Amsterdam muursticker een graag geziene gast. En de Unplugged muursticker blijft verbaasde gezichten opleveren… Tijd om een keuze te maken uit 30+ soorten KEK Amsterdam muurstickers in het assortiment van Flinders!

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-14 van 14 producten Sorteren op 1-14 van 14 producten Terug naar boven

KEK Amsterdam: hip uit de hoofdstad

KEK Amsterdam is, zoals de naam al doet vermoeden, afkomstig uit onze hoofdstad. Dit bijzonder creatieve designlabel is opgericht door de broers en zussen Kok, te weten Evert, Barbara en Bas. Binnen KEK Amsterdam hebben zij alle drie hun eigen verantwoordelijkheden. Zo is Evert het creatieve brein achter KEK Amsterdam, heeft Barbara de leiding over de marketing en sales en neemt Bas het financiële gedeelte voor zijn rekening. De ontwerpen van KEK Amsterdam worden gekenmerkt door een eigenzinnig karakter. Zowel de muurstickers als het behang wat zij produceren zijn verrassend, verfrissend en uniek. Het uitgangspunt van KEK Amsterdam is dan ook om producten op de markt te brengen die met ziel en zaligheid zijn ontworpen. Wat ons betreft is iedere KEK Amsterdam muursticker daar een schoolvoorbeeld van!

Kekke kinderkamer

Het design van een KEK Amsterdam muursticker varieert van safarithema tot brandweerauto en van konijn tot chimpansee. Daarom kun je altijd een KEK Amsterdam muursticker vinden die perfect past bij de kamer van jouw kind(je). Op het gebied van safari heb je de keuze uit diverse sets van muurstickers, zoals de Safari Friends Set 1 muursticker, en stickers van enkele dieren. Denk aan de Safari Friends Elephant muursticker en de Safari Friends Lion Club XL muursticker van maar liefst 115 centimeter hoog. En voor de stoere jongens onder ons is er de Toys For Boys: Airplane muursticker. Kortom, keus genoeg.

Kwaliteit van de KEK Amsterdam muursticker

Een KEK Amsterdam muursticker is van bijzonder hoge kwaliteit. Het aanbrengen en verwijderen van een KEK Amsterdam muursticker is een fluitje van een cent en dankzij het matte muurfolie ontstaat er nauwelijks hoogteverschil. Bovendien is deze folie is bestand tegen water waardoor je de KEK Amsterdam muursticker gemakkelijk kunt schoonmaken. Dat komt mooi uit, want er zijn een heleboel toffe muurstickers waar je op kunt schrijven dankzij de schoolbordprint. Zet jij je boodschappenlijstje op de Long Dog Larry muursticker of toch op de Kitchen Skirt muursticker? Wij zijn benieuwd welke KEK Amsterdam muursticker bij jou in huis mag komen hangen.

KEK Amsterdam muursticker bij Flinders

Flinders is officieel dealer van KEK Amsterdam. Dat betekent dat wij elke KEK Amsterdam muursticker kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke KEK Amsterdam muursticker en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een KEK Amsterdam muursticker, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.