KEK Amsterdam en Nijntje

Dit Nederlandse merk helpt je de muren in je huis te versieren. Hoe uitbundig of klein je maar wenst. De collectie bestaat uit behang, prints op hout, muurstickers en posters. Voor elke kamer in het huis zit er wel wat tussen en vooral voor de kinderkamer. Hier zie je zeker terug dat je met een Nederlands merk te maken hebt. Verschillende Nederlandse kinderhelden vind je terug op het behang of tussen de muurstickers. Woezel en Pip, Pluk van de Petteflet, de stampertjes en vooral niet te vergeten: Nijntje Pluis. Het wereldberoemde konijn van Dick Bruna is al decennialang niet uit de kinderopvoeding weg te denken. De verhalen komen via KEK Amsterdam uit de boekjes nu op jouw muur terecht.

KEK Amsterdam brengt nieuwe Nijntje avonturen

Met behulp van vellen met muurstickers kun jij samen met je kind bepalen hoe Nijntje haar volgende avontuur verloopt. Met de Nijntje dierenvriendjes muursticker schijnt in ieder geval de zon tevreden en laat Nijntje zich vervoeren op een schildpad. Maar wat doet de rest? Vliegen de vissen samen met de vogels door de lucht en voor wie rennen de pinguïns weg? Of kies je ervoor een appelboomgaard in de kamer te planten met de Nijntje appelboom XL muursticker? Elke dag zijn er weer nieuwe verse appels uit de boom gevallen en kun je Nijntje en haar beer helpen rapen. Je kunt natuurlijk ook verschillende vellen combineren. De opties zijn eindeloos dus gebruik jullie fantasie en plak je eigen verhaal.

KEK Amsterdam Nijntje bij Flinders

Flinders is officieel dealer van KEK Amsterdam. Dat betekent dat wij alle producten uit de KEK Amsterdam Nijntje serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.