KEK Amsterdam: hoe het ooit begon

Het Nederlandse KEK Amsterdam is in 2010 opgericht door de broers en zus Evert, Bas en Barbara Kok. Dit familiebedrijf opereert in onze eigen hoofdstad Amsterdam. Evert is het creatieve brein achter dit merk. Hij weet je elke keer weer te verrassen met zijn eigentijdse prints en patronen die je terugvindt op in elk geval het behang en de muurstickers. Leuk om te weten: KEK Amsterdam doet meer om je muren er mooi uit te laten zien. Zus Barbara zorgt ervoor dat dit merk steeds bekender en populairder wordt door de inzet van marketing- en salesactiviteiten. Bas houdt een oogje in het zeil, zorgt voor de dagelijkse leiding en zorgt ervoor dat het financiële plaatje klopt. Samen bundelen ze hun krachten tot een perfect team die verfrissende en unieke designs op de markt brengt.  

KEK Amsterdam Red Truck: een déjà vu moment

Denk jij ook terug aan vroeger wanneer je de muurstickers en het behang uit deze collectie ziet? Wij begrijpen dat maar al te goed. Deze tekeningen zijn zo herkenbaar en doen je vast en zeker meteen denken aan Fiep Westendorp. Een logisch gevolg om deze succesvolle ontwerpen ook in relatie te brengen met de producten van KEK Amsterdam. Zo kun je je wand opvrolijken met bijvoorbeeld het KEK Amsterdam Red Truck behang. Deze afbeelding vind je op de omslag van dit beroemde kinderboek. Tijdens het ontwerpen heeft Evert ook gedacht aan het milieu. Naast dat het behang milieuvriendelijk is, ben je er ook zeker van dat je het eenvoudig aanbrengt op de plek die jij voor ogen hebt.

KEK Amsterdam Red Truck bij Flinders

Flinders is officieel dealer van KEK Amsterdam. Dat betekent dat wij alle producten uit de KEK Amsterdam Red Truck collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.