KEK Amsterdam Safari Friends

Ben jij een echte dierenliefhebber? Dan is het absoluut de moeite waard om eens een kijkje te nemen in de KEK Amsterdam Safari Friends collectie. Deze muurstickers boordevol dieren maken er één groot feestje van in je woonkamer, slaapkamer of hal. Toch kun je ook simpelweg voor alleen je favoriete dier kiezen. Neem bijvoorbeeld de KEK Amsterdam Safari Friends Lion Cub muursticker. Een leeuw is misschien niet altijd even lief, maar deze doet geen vlieg kwaad en kijkt je elke dag weer heel liefdevol aan. De muursticker heeft een breedte van 28 centimeter en een hoogte van 48 centimeter. Hierdoor is hij vrij klein van formaat. Dat is niet gek, want je hebt te maken met een schattig welpje dat je met hondenogen aankijkt. Door het formaat geef je hem eenvoudig een plekje op een wand die nog wat saai oogt. 

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

KEK Amsterdam: hoe het ooit begon

Het Nederlandse KEK Amsterdam timmert met succes aan de weg in onze hoofdstad Amsterdam. Het team achter dit merk heeft elk een andere kwaliteit waardoor de successen binnen blijven stromen. Zo is Evert Kok het creatieve brein achter dit merk, terwijl Barbara Kok ervoor zorgt dat de marketing en sales op rolletjes loopt. Om het team compleet te maken, mag het financiële plaatje niet ontbreken. We hebben het dan over Bas Kok. De broers en zus vullen elkaar perfect aan. De muurstickers en het behang van KEK Amsterdam zijn elk weer totaal anders. De verrassende, vernieuwende en eigenzinnige ontwerpen zorgen ervoor dat je eenvoudig een of meerdere wand(en) een unieke look geeft. Het mag duidelijk zijn dat dit familiebedrijf maar al te goed weet waar ze mee bezig zijn en wat de doelgroep mooi vindt.

Gezellige KEK Amsterdam Safari Friends muurstickers

Voel jij je soms alleen in je woning? Met de muurstickers uit deze collectie is dat verleden tijd. Kies bijvoorbeeld voor de Safari Friends Set Elephant XL muursticker van KEK Amsterdam. XL is niet voor niets verwerkt in de naam van dit product. Je hebt met een negental dieren te maken. Van een olifant tot aan een aap. Zo kun je die wens om op safari te gaan toch nog even uitstellen. Om toch wat meer rust in je woning te creëren, kun je gaan voor de Safari Friends Set 1 muursticker. De katachtigen zitten namelijk netjes op een rijtje. Ze vallen misschien onder de katachtigen, maar dat betekent niet dat ze kattig zijn hoor. Het liefst geven ze jou de liefde die je nodig hebt. In een kinderkamer doet deze muursticker het ook goed.

KEK Amsterdam Safari Friends bij Flinders

Flinders is officieel dealer van KEK Amsterdam. Dat betekent dat wij alle producten uit de KEK Amsterdam Safari Friends collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.