Kerstcadeaus

Kerstcadeaus

De één kijkt uit naar het samenzijn, de ander naar het eten en weer een ander verheugd zich op het uitwisselen van kerstcadeaus. Het krijgen van een kerstcadeau is ontzettend leuk en spannend maar nog leuker dan het krijgen van een cadeau, is het geven van een cadeau. De lijstjes, de voorpret van het uitzoeken, het inpakken en natuurlijk de geweldige blikken op de gezichten van de ontvangers zien. Het uitzoeken van een passend en origineel kerstcadeau kan soms alleen best een uitdaging zijn. Om jou uit de brand te helpen heeft Flinders, speciaal voor jou, een uitgebreide selectie samengesteld met cadeaus voor kerst. Je vindt hier design kerst cadeaus en luxe kerstgeschenken voor jong en oud en voor elk budget, van jouw favoriete design merken.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Overige categorieën Sorteren op 145-180 van 436 producten Laad meer artikelen Sorteren op 145-180 van 436 producten Terug naar boven

Luxe kerstcadeaus

In deze alomvattende selectie vind je de mooiste en meest exclusieve cadeaus voor die design bewuste vrienden en familieleden. Of natuurlijk gewoon, voor jezelf. De selectie zit vol met prachtige woonaccessoires, stralende verlichting, luxe musthaves en design kerst cadeaus voor kinderen. Je vindt hier design cadeaus waarvan je hart sneller gaat kloppen: geschenken voor ieder budget, in iedere stijl en voor jong en oud. En dat in allerlei verschillende stijlen. Van klassiek tot modern en van minimalistisch tot uitgesproken extravagant, je vindt het hier. Sommige presentjes zijn feestelijk of specifiek op kerst gericht, en weer andere cadeaus zijn zo tijdloos en stijlvol dat er iedere dag van genoten kan worden. Of zelfs, in het alledaagse design interieur verwerkt kunnen worden. Wat geef jij jouw dierbaren?

Kerst cadeaus bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle kerstcadeaus van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek cadeau van een merk en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw kerst cadeaus veilig en vertrouwd online bestelt.