Kerstverlichting

Kerstverlichting is een absolute must om een gezellige kerstsfeer te creëren. Als het ’s avonds vroeg donker is en iedereen zich naar huis haast, geven alle lichtjes een warme sfeer op straat en in de huizen. Met het Oscar lichtsnoer (starterset helder) van Sirius haal jij deze warme gloed ook in huis. Deze kerstverlichting is geschikt om in de kerstboom te hangen of om andere delen van je interieur te verlichten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een lichtsnoer rondom je raam? Hiermee straalt je huis een warme uitnodigende gloed uit. Ook je tuin kan wel een dosis kerst gebruiken, en ook hiervoor geldt dat je met kerstverlichting precies de juiste noot raakt. Kijk snel bij onze collectie kerstverlichting en ontdek wat het voor jou kan doen!

Lees verder »
  • Gratis bezorging (NL & BE)
  • Avond- en weekendlevering
  • Binnen 30 dagen retourneren

Lichtjes van Sirius

Wie aan kerstverlichting denkt, denkt aan het merk Sirius. Dit Deense merk staat al sinds 1971 bekend om zijn fantastische sfeer- en kerstverlichting. Hun streven om ruimtes een persoonlijke sfeer mee te geven zie je terug in al hun producten. Met Sirius kerstverlichting creëer je letterlijk stralende momenten. Nog een fijn kenmerk van Sirius is dat het label heel erg betrokken is bij het milieu. Met hun Green Energy Label streven ze naar producten die een lage ecologische impact hebben. De verlichting van dit label verbruikt maar liefst 90% minder elektriciteit dan gewone decoratieve verlichting. Dubbel winst dus, want je huis wordt op deze manier niet alleen vrolijk verlicht, maar je draagt ook nog bij aan een gezonder milieu!

Kerstverlichting voor binnen

Als het buiten donker en koud is, blijf je het liefste lekker binnen. Sirius heeft een inspirerende collectie kerstverlichting voor binnenshuis. Zoek je mooie flonkerende lampjes voor in je kerstboom? Dan is de starterset (mat) van het Sirius Oscar lichtsnoer een keuze die je tegemoet straalt. Dit lichtsnoer straalt een warme gloed uit, zodat je meteen in de kerststemming komt zodra je de lampjes aandoet. Maak je huis nog gezelliger en knusser met het toppunt van kerstverlichting: een verzameling fijne kaarsen. Zet bijvoorbeeld meerdere Lup Triangle kandelaars op tafel voor een warme sfeer. Dim tot slot de hanglamp boven je eettafel, en je bent klaar voor de decembermaand.

Lampjes voor buiten

Kerstverlichting voor binnenshuis is meestal niet geschikt voor buiten. Houd rekening met kou en neerslag door te kiezen voor specifieke kerstverlichting voor buiten. De outdoor kerstverlichting Oscar lichtsnoer (starterset gekleurd) van Sirius is als geen ander bestand tegen het winterse weer. De lampjes hebben een hoge IP-waarde en kunnen dus goed tegen vocht. Heb je een grote boom die je wilt omtoveren tot het stralende middelpunt van je tuin? Dan heb je misschien meer dan een snoer kersverlichting nodig. Er zijn verschillende uitbreidingssets beschikbaar, zoals de Sirius Oscar lichtsnoer uitbreidingsset gekleurd. Hiermee kun je je kerstverlichting starterset verlengen met drie meter. Zo heb je genoeg kerstverlichting om je buitenruimte aan te kleden voor de feestdagen.

Kerstverlichting bij Flinders

Flinders heeft een groot assortiment kerstverlichting. Dat betekent dat wij heel veel soorten kersverlichting kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Ben je op zoek naar een specifiek soort kerstverlichting en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je bestelde kerstverlichting, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

IP Waarde Zone
De IP-waarde (Ingress Protection) geeft aan in hoeverre de lamp beschermd is tegen voorwerpen, stof en vocht. Het eerste cijfer geeft de bescherming tegen voorwerpen en stof weer, het tweede tegen vocht. Hoe hoger het cijfer, hoe beter de bescherming. Voor spatwaterdichte lampen kies je voor een IP-waarde van minimaal 44.
  1. Zone 2 (IP 41 – IP 44) (3)
  2. Zone 3 (IP 65 – IP 68) (1)
Prijs
>>
<<
    €
Update
Naar boven