Onderhoudsvriendelijke kindertapijten van Tarkett

De design kindertapijten van Tarket komen goed van pas en zijn ideaal voor op de kinderkamer. Hoe komt dat? Deze kindertapijten zijn gemaakt van premium vinyl en dat zorgt er nou net voor dat je zowel vuil als vlekken eenvoudig kunt verwijderen met lauw water en pH-neutrale zeep. Met het Leaves Tropical tapijt vinyl 196 van Tarkett geef je de kinderkamer een tropisch karakter. Of is je kind juist gek op het regenwoud? Dan voldoet het Laaves Rainforest tapijt vinyl 196 vast en zeker aan zijn of haar verwachtingen. Het leuke aan deze kindertapijten is ook dat ze een ronde vorm hebben en daardoor de ruimte een speelse twist geven. Het mag duidelijk zijn dat de kindertapijten van Tarkett door zowel de designs als het onderhoudsvriendelijke karakter perfect zijn voor op de kinderkamer of juist de speelkamer. 

Bijzondere kindertapijten van Ferm Living

Het Deense merk Ferm Living is koploper als we het hebben over kindertapijten. Dit merk typeert zich vooral door prachtige designs, grafische prints en vrolijke kleurcombinaties. En dat zien we ook terug in de tapijten speciaal voor kinderen. De collectie typeert zich door een breed scala aan grafische, ronde tapijten die werkelijk in iedere (kinder)kamer mooi staan. Neem bijvoorbeeld de Eternal Jute collectie van Ferm Living. Zo zijn het Black Dots tapijt en het Black Triangle tapijt erg geliefd. Een andere optie is de Safari collectie van Ferm Living waarin je niet alleen tapijten vindt, maar ook bijpassend(e) kussens en behang geheel in de stijl van de tapijten. De kindertapijten uit deze collectie zijn ideaal voor de dierenliefhebbers onder ons. 

Design kindertapijten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle kindertapijten van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar kindertapijt van een specifiek merk en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.