KEK Amsterdam Kitchen Skirt muursticker
Nog 2 in voorraad
€ 49,96

van € 49,96

Special Price € 37,47

€ 12,49 voordeel
 
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

KEK Amsterdam Kitchen Skirt muursticker

Omschrijving

De Kitchen Skirt muursticker is van het merk KEK Amsterdam.

Deze grote muursticker van KEK Amsterdam in de vorm van een keukenschort is geschikt om op te krijten. Boodschappenlijstjes, to-do lijstjes, lieve berichtjes of gewoon een mooie tekening, het is allemaal mogelijk met deze sticker van hoogwaardig, matzwart schoolbordfolie. Handig en decoratief, wat wil je nog meer?

De Kitchen Skirt muursticker van KEK Amsterdam is gemaakt van hoogwaardig, matzwart schoolbordfolie. Hij heeft een breedte van 47 centimeter en een hoogte van 116 centimeter. Dit materiaal is steviger dan de gewone muurstickers, omdat je hierop moet kunnen krijten. Hij is bestand tegen water en kunnen met een vochtige doek schoongeveegd worden. Hij kan op vrijwel alles geplakt worden, zolang de ondergrond maar hard en vlak is. Denk aan glad gestucte muren, deuren en ramen. Bij je bestelling zit een duidelijke gebruiksaanwijzing.

Zoek je naast de Kitchen Skirt muursticker van KEK Amsterdam een andere muursticker van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van KEK Amsterdam. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Kitchen Skirt muursticker, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

Specificaties

Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Plastic
Garantie 1 jaar
Herkomst Nederland
Merk KEK Amsterdam
Productsoort (filter) KEK Amsterdam muurstickers
Bijlagen Gebruiksaanwijzing
Afmetingen (b) 47.00 x (h) 116.00 cm

Sfeerafbeeldingen

KEK Amsterdam Kitchen Skirt muursticker
Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven