Betalen

Betalen

Veilig betalen

Op Flinders.be kun je eenvoudig winkelen en veilig betalen. We werken samen met Buckaroo, een gerenommeerde partij voor betalen. Daarnaast gebruiken we een beveiligde SSL verbinding waarmee alle privacygevoelige gegevens versleuteld worden verzonden. Bovendien is Flinders lid van BeCommerce en voeren wij het BeCommerce Label. Kortom, je winkelt veilig en vertrouwd in de Flinders webshop.


Op welke manier kan ik betalen?

Betalen in Flinders Winkel:

  • In de winkel aan de Affuitenhal 10 te 1505 RE Zaandam (Nederland) kun je betalen met PIN (bankpas & credit card).

Betalen in de Flinders webshop:

  • Betalen met Bancontact/Mister Cash (online bankieren)

Met Bancontact/Mister Cash kun je een bestelling direct afrekenen als je in het bezit bent van een Belgische bankrekening en je bent aangesloten bij Bancontact/Mister Cash. Je kunt betalen met een Bancontact/Mister Cash-kaart en kaartlezer van de volgende banken: AXA Bank, BNP Paribas Fortis, CBC, Dexia, Fintro, ING, KBC, Record Bank en VDK Spaarbank. De betaling wordt direct uitgevoerd.

  • Pay Pal

Ben je houder van een PayPal-account, dan kun je direct online betalingen doen naar onze PayPal-account. Je betaling wordt online geautoriseerd, zodat je direct weet of de betaling wel of niet is goedgekeurd.

  • eMaestro

Je kunt de betaling ook voldoen met eMaestro. eMaestro betalingen verwerken we binnen een beveiligde verbinding waarbij eMaestro je gegevens (onherkenbaar) codeert. eMaestro betalingen worden direct geregistreerd zodat wij ook direct kunnen overgaan tot het verwerken van de bestelling.

  • Betalen met creditcard (Visa, Mastercard en American Express)

Je kunt er ook voor kiezen om te betalen met je Visa, Mastercard of AMEX. Na het kiezen van deze betaalmethode vul je het creditcardnummer, de vervaldatum van de creditcard en de CID/CVC code in. Deze laatste code staat op de achterkant van je creditcard en bevat drie cijfers. Hou je creditcard dus bij de hand.

  • Bankoverschrijving

Kun je geen gebruik maken van Bancontact/Mister Cash of wil je je bestelling liever op een later tijdstip betalen? Kies dan voor ‘Bankoverschrijving’. Je schrijft het bedrag dan via de website van je bank over. Voor een snelle afhandeling is het belangrijk dat je het ordernummer van je bestelling bij de betaling vermeldt. Let op: pas als de betaling bij ons binnen is, kunnen wij de bestelling verwerken.

  • Achteraf betalen met AfterPay tot € 1.500

Betaal je liever achteraf? Ook dat is mogelijk bij Flinders. Wij werken samen met AfterPay. Je ontvangt eerst het product en daarna krijg je 14 dagen de tijd om te betalen. Om te kunnen betalen ontvang je na levering van AfterPay een factuur. Dit kan tot twee weken duren. Om de betaling te voltooien, betaal je de factuur aan AfterPay (en niet aan Flinders). De maximale orderwaarde voor AfterPay is € 1.500. Is het orderbedrag hoger dan € 1.500 euro en wil je achteraf betalen? Neem dan even contact op met onze afdeling Klantadvies via 020 – 30 30 630 (elke dag 9:00 - 18:00). Boven dit bedrag wordt AfterPay als betaaloptie namelijk niet getoond tijdens het bestelproces. Voor meer informatie over AfterPay kun je hier terecht. 


Hoe betaal ik vanuit het buitenland?

Ook vanuit het buitenland kun je bij Flinders bestellen. Dit werkt als volgt: plaats je bestelling en kies bij betaalwijze voor de optie ‘Bankoverschrijving’. Je ontvangt een mail van onze betaalpartner Buckaroo. Volg de instructies uit deze mail en voor je het weet ben je in het bezit van dat prachtige Flinders product.

Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Onze afdeling Klantadvies helpt je graag verder. We zijn bereikbaar via info@flinders.be en telefoon 03 80 83 705 (elke dag 9:00-18:00 uur).


Ik heb een cadeaubon, en nu?

Gefeliciteerd: je bent de gelukkige eigenaar van een Flinders cadeaubon. De code op de coupon kun je gebruiken op de pagina van het Winkelmandje onder 'Waardecoupon'. De korting verrekenen we direct met het totaalbedrag.

Naar boven