Naar boven

Hoe retourneer ik een product?

Om één of meerdere producten uit uw bestelling te retourneren, doorloopt u de volgende stappen:

 1. Wij vragen u bij onze afdeling Klantadvies te melden dat u een artikel wilt retourneren. Dit kan per telefoon (03 808 37 05, op werkdagen van 09.00 – 21.00 uur en in het weekend van 9.00 – 18.00 uur) of e-mail en is noodzakelijk voor een snelle verwerking van de retourmelding.
 2. U ontvangt een bevestiging van uw retourmelding inclusief een retourcode.
 3. Verpak het te retourneren product, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking en zorg ervoor dat het onderweg niet kan beschadigen. Gelieve niet te schrijven en geen verzendstickers te plakken op de (originele) doos.
 4. Stuur het product terug naar Flinders (zie adres hieronder). In geval van een groot pakket kunt u contact opnemen met de afdeling Klantadvies, dan regelen zij een geschikte ophaalservice om de producten terug te zenden. Let op! De kosten hiervoor bedragen € 25.
  Flinders B.V.
  t.a.v. Afdeling Retouren
  Westhavenweg 53-3
  1042 AL AmsterdamNederland
 5. Zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding storten wij het volledige aankoopbedrag inclusief eventuele kosten van heenzending terug op uw rekening.

Tijdens de bedenktijd van 100 dagen mag u het product natuurlijk uitpakken of gebruiken zoals u dat in de winkel zou doen. Gebruikt u het product zodanig dat het niet meer ‘als nieuw’ verkocht kan worden, dan kan Flinders beslissen dat u minder geld voor het product terugkrijgt. We willen graag een volgende koper ook het product onbeschadigd en in de originele verpakking kunnen aanbieden. Wij vragen hiervoor uw begrip. Wilt u het product retourneren, dan verzoeken wij u vriendelijk het product in de originele verpakking terug te sturen.

Maak kennis
met Joris

Voor al je vragen over het retourneren van producten kun je altijd bij Joris en zijn collega's terecht.

Bekijk het hele Flinders team

Joris Tolhuijs
 

Telefoon
Ma-vr 09.00-21.00
Za-zo 09.00-18.00
bel 03 808 37 05

 

Mail
Stuur ons een
e-mail
verzend bericht

 

Chat
We zijn nu

begin chat

 • Gratis levering
 • 100 dagen bedenktijd
 • 7 dagen per week klantadvies
 • Duizenden designproducten op voorraad
 • Thuiswinkel Waarborg: veilig shoppen
 • Gratis interieuradvies in onze winkel
 • Officiële dealer van de beste designmerken
 • Gratis achteraf betalen
 • Designstudio in Gent (op afspraak)