Kunstlicht (Illum)

Kunstlicht is een uniek Nederlands verlichtingsmerk, gespecialiseerd in enorme lichtkoepels. Deze koepels zijn in alle RAL-kleuren verkrijgbaar en tegenwoordig in allerlei vormen en formaten voorradig. De koepels zijn er met een diameter van 60 cm tot - schrik niet – 180 cm! Sinds kort is Kunstlicht van Illum uit Leimuiden volwassen geworden en is de collectie heel uitgebreid. En het merk is succesvol. In steeds meer kantoren en restaurants zie je de prachtige lichtkoepels van Kunstlicht. Bekende ontwerpen zijn de Cup 60 hanglamp, de Atomium hanglamp en de Star Light hanglamp. En niet onbelangrijk: Flinders verzendt gratis in België.

Flinders is dealer van

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Kunstlicht Lampen bestsellers

Kunstlicht Verlichting heeft een serie zeer succesvolle projectlampen op de markt gebracht. Zeker in de openbare ruimte kom je ze geregeld tegen. Een absolute bestseller is de Kunstlicht Cup 80. Het is een ware 'grootverlichter', zeer geschikt voor hoge ruimtes. Het armatuur geeft aan een grote ruimte sfeer en warmte. De lichtkoepel wordt nog met de hand gemaakt en is verkrijgbar in vele kleuropties. Van geel, groen, rood en metallic tot en met heus bladgoud. De hanglamp kan voldoende licht geven om een grote ruimte te verlichten. Gebruik hiervoor een 70 Watt Eco halogeen lichtbron. De kabellengte kan variëren tot een maximum van ongeveer 2,5 m. De Kunstlicht Cup hanglampen zijn niet alleen geschikt voor de openbare ruimte, maar komen ook goed tot hun recht in bijvoorbeeld de hal van een woonhuis. Houd rekening met een levertijd van 5-7 weken. De Cup hanglamp is verkrijgbaar met een diameter van 60 cm, 80 cm, 100 cm, 140 cm en 180 cm. Een andere bestseller van Kunstlicht is de Bullit hanglamp.

Flinders officieel Kunstlicht dealer in België

Flinders is officieel dealer van Kunstlicht Verlichting. We kunnen alle design lampen leveren. Ben je op zoek naar een specifieke lamp van Kunstlicht en staat ze niet op onze website? Beldanonze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Bij ons vind je geen namaak. Wij bestellen rechtstreeks bij de producent. Mocht er toch wat mis zijn met een product, dan kunnen wij voor jou zonder moeite een claim indienen bij Kunstlicht. In 9 van de 10 gevallen krijg je dan onmiddellijk een nieuwe lamp toegestuurd. Bestel je Kunstlicht verlichting bij Flinders veilig en vertrouwd online. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert de Thuiswinkel waarborg.

Flinders projectinrichting

Flinders is heel actief op de projectenmarkt en verzorgt volledige inrichtingen voor particulieren, bedrijven en instellingen. Onze stylistes denken graag met je mee en adviseren je volledig onafhankelijk. Wij maken samen met jouw een degelijk inrichtingsvoorstel, inclusief plannen op maat. Indien gewenst begeleiden wij jou gedurende het hele inrichtingstraject en nemen wij het projectmanagement op ons. Uiteraard kunnen wij de verlichting van Kunstlicht in onze voorstellen opnemen. Neem nu contact op, wij zijn steeds bereid je verder te helpen.

vrijblijvende offerte

Naar boven