Naar boven

Kvadrat Coda 2

Coda valt het best te omschrijven als ‘driedimensionale wol’, volgens Kvadrat. De stof van 90% wol en 10% polyamide is namelijk in twee lagen geweven in een geometrisch patroon. Je wilt deze stof meteen aanraken om zelf te ervaren hoe het ruw ogende oppervlak aanvoelt. 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Stofsoort in detail

Coda is het resultaat van een samenwerking tussen twee jonge meubelontwerpers en Kvadrat. De achttien kleuren bestaan uit een contrast tussen de neutrale kleuren aan de oppervlakte en de sterke kleuren in de onderste laag. Coda is zowel geschikt voor de private als de publieke markt. De stof heeft een slijtvastheid van 100.000 Martindale. Coda heeft zelfs de ereprijs voor excellent design in Noorwegen gewonnen in 2003 en werd om die reden gekozen door vooraanstaande meubelmerken als Moroso en ClassiCon voor de tentoonstelling in Milaan van 2004. 

Stofsoorten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Kvadrat. Dat betekent dat wij alle stofsoorten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifieke stofsoort en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een stofsoort op je meubel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je een nieuw meubel ontvangt met de betreffende stofsoort.