Naar boven

Kvadrat Compound

Compound is een meubelbekledingsstof die een antimicrobiële behandeling heeft ondergaan. Dat maakt hem ideaal voor omgevingen in de gezondheidszorg of horeca waar antimicrobiële meubels een vereiste zijn. De stof heeft een droog aanvoelend oppervlak dat op neopreen lijkt (neopreen is een stof waar ook bijvoorbeeld surfpakken van gemaakt worden) en bestaat uit 100% polyurethaan. Door de bijzondere kleurstellingen in twee tonen wordt de stof levendiger en, afhankelijk van de kleur, doet hij denken aan vilt of beton.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Stofsoort in detail

Compound is supersterk maar flexibel. De stof heeft een slijtvastheid van 100.000 Martindale en is uitermate geschikt voor het bekleden van meubels met organische vormen. Compound komt in een palet van 19 matte kleuren, variërend van neutrale tonen zoals Espresso tot wat fellere kleuren zoals Mandarijn.

Stofsoorten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Kvadrat. Dat betekent dat wij alle stofsoorten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifieke stofsoort en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een stofsoort op je meubel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je een nieuw meubel ontvangt met de betreffende stofsoort.