Naar boven

Kvadrat Pilot

Deze knappe bouclé stof verbindt de zachtheid en intense kleur van (82%) merinowol met de glans van contrasterende draden polyamide en polyester (respectievelijk 8% en 10%). Basiskleuren die variëren van zachtgrijs en blauw tot kersenrood, poederroze en diep oranje zijn gespikkeld met glimmende draden die zilvergrijs, goud, parelglanzend wit en blauw zijn. Een van de tien verschillende kleurvarianten heeft het glamoureuze effect van donkergrijs met oud goud, een ander combineert fris schelproze met een beetje oud zilver. 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Stofsoort in detail

De wat bobbelige textuur van een bouclé stof wordt vaak geassocieerd met haute couture kleding. Geen wonder, want Pilot is ontworpen door Raf Simons, die we kennen van zijn spectaculaire modecollecties bij Dior en onder eigen naam en momenteel creatief directeur van modehuis Calvin Klein is. De kleuren hangen dan ook samen met die van een aantal van zijn topstukken. Dit resulteert in een zeer verfijnd textiel dat met zijn slijtvastheid van 75.000 Martindale zeer geschikt is voor algemene meubelbekleding.

Stofsoorten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Kvadrat. Dat betekent dat wij alle stofsoorten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifieke stofsoort en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een stofsoort op je meubel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je een nieuw meubel ontvangt met de betreffende stofsoort.