Kartell La Marie stoel
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

  Kartell La Marie stoel

  Omschrijving

  De Kartell La Marie eetkamerstoel is ontworpen door Philippe Starck.

  De Kartell La Marie stoel is de eerste doorzichtige stoel ooit ontworpen. En ze komt met de lichtheid en ongrijpbaarheid van een geest. Het slanke silhouet geeft het idee dat je te doen hebt met een Franse edelvrouw, of anders misschien een Parijse ballerina uit lang vervlogen tijden. Maar het robuuste materiaal en de opvallende kleuren maken deze geest modern, en een welkome tafelgast.

  De Kartell La Marie stoel heeft een breedte van 38,7 centimeter, een diepte van 52,5 centimeter en een hoogte van 87, centimeter. De zithoogte is 46 centimeter. De stoel is gemaakt van de stevige kunststof polycarbonaat en verkrijgbaar in de kleuren kristal, geel, oranje en violet. Omdat de stoel is gemaakt van één stuk polycarbonaat is ze krasbestendig en geschikt om buiten te gebruiken.

  Zoek je naast de La Marie eetkamerstoel van Kartell een andere eetkamerstoel van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Kartell. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de La Marie eetkamerstoel, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

  Over de ontwerpers...

  Specificaties

  Stapelbaar tot 7 stoelen
  Materiaal PC (kunststof)
  Garantie 2 jaar
  Merk Kartell
  Productsoort (filter) Kartell stoelen, Kartell Tuinstoelen
  Ontwerper Philippe Starck
  Bijlagen Productinformatie
  Herkomst Italië
  Opmerking Deze producten zijn vanaf 2 stuks leverbaar bij Flinders. Het bestellen van een kleiner aantal is helaas niet mogelijk.

  Sfeerafbeeldingen

  Kartell La Marie stoel

  Klantenreviews

  Wat vindt u van dit product? Plaats een beoordeling!

  Omdat de stoel zo smal is, heb ik er een paar extra gekocht voor als er veel mensen langskomen. Zo heb ik altijd plek voor gasten!
  Tina 12 mei 2015

  Soortgelijke producten

  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven