Flinders project: Lab-44

Flinders Project: Lab-44

Lab-44 is een uniek en multifunctioneel pand op het Hembrugterrein waar je onder meer een restaurant, een terras en eet- en drinkgerelateerde bedrijven vindt. Los van het feit dat er genoeg mogelijkheden zijn om te eten en drinken, hebben ze ook meerdere vergaderruimtes en zalen die ze verhuren. 

Flinders heeft in opdracht van Linda Rijlaarsdam een deel van de inrichting van Lab-44 verzorgd en geleverd. Er is gekozen voor een combinatie van Scandinavisch design, Italiaans design en design uit eigen land. Dit uit zich onder meer in een negental Unfold hanglampen van Muuto waarbij voor elk soort ruimte voor een andere kleurcombinatie is gekozen. Zo hangt in de vergaderzaal deze hanglamp in de kleuren donkergrijs, mosterd en groen. Om het Scandinavische design nog extra te benadrukken, is dit pand ook voorzien van een zestal 30 Degree hanglampen van Hay. De gele Comeback stoelen van het Italiaanse Kartell en de Albert Kuip stoelen van het Nederlandse Zuiver komen het zitcomfort in Lab-44 ten goede. 

Meer dan 150.000 producten in collectie

Flinders is de officiële projectdealer van meer dan 250 designlabels uit Italië, Scandinavië en Nederland. Wij kunnen alle producten van deze merken leveren. Zo kunnen wij putten uit meer dan 150.000 design vergaderstoelen, design kantinestoelen, design bureautafels, design vergadertafels, design kantinetafels en design kantoorverlichting. Laat u zelf inspireren door onze grote collectie. Wij helpen u graag op weg.

Naar boven