LE KLINT The Bouquet

Met de LE KLINT The Bouquet breng je de fleurigheid van een boeket bloemen samen met de elegantie van Deens design. De serie is ontworpen door Sinja Svarrer Damkjaer. Toen zij op studietrip naar Italië ging zag zij daar bloemenhandelaren op pittoreske Italiaanse markten. Damkjaer was hier zo enthousiast over dat zij besloot haar eigen boeketten bloemen te maken, in de vorm van LE KLINT lampen. Zo kwam de The Bouquet 3 hanglamp medium uit het ontwerpproces. De drie lampen vormen een vrolijk boeket. De minimalistische vormen van de individuele lampen vormen een mooi contrast met de speelsheid die ze als boeket krijgen. Met een LE KLINT The Bouquet hanglamp haal je een bijzonder stukje design in huis.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

LE KLINT door de jaren heen

Al sinds het begin van de twintigste eeuw is LE KLINT pionier op het gebied van Deense designlampen. Het LE KLINT verhaal is begonnen bij P.V. Jensen-Klint. Een architect en ingenieur die zonder het te weten de eerste van vele LE KLINT lampen ontwierp. In 1943 is het merk officieel opgericht door de zoon van P.V. Jensen-Klint, Tage Klint. Inmiddels zijn we tientallen jaren en een hoop mooie lampen verder. LE KLINT heeft een rijke traditie, maar vindt het belangrijk om te vernieuwen. Het merk blijft innoveren door samen te werken met vernieuwende designers en innoverende technologieën. Onder deze designers bevindt zich ook Sinja Svarrer Damkjaer. Zij is een van de ontwerpers die werkt aan de nieuwste LE KLINT ontwerpen, zo ook met de The Bouquet familie.

LE KLINT: The Bouquet op jouw manier

De LE KLINT The Bouquet serie bestaat al een tijdje en kent verschillende uitvoeringen. Ontwerpster Sinja Svarrer Damkjaer begon de reeks met het idee om boeketten van lampen te maken. Kijk bijvoorbeeld naar de The Bouquet 5 hanglamp medium. Deze lamp bestaat uit vijf lampen bij elkaar. Dit geeft een opvallend en speels effect. De lamp is lekker groot en doet het dan erg goed boven de eettafel. Maar ook voor wie een wat kleinere lamp zoekt zijn er opties binnen The Bouquet familie. Zo kun je de The Bouquet Single hanglamp papier medium perfect kwijt op plekken waar je net wat minder ruimte hebt. Zo is er voor ieder hoekje en gaatje inmiddels de perfecte LE KLINT The Bouquet hanglamp!

LE KLINT The Bouquet bij Flinders

Flinders is officieel dealer van LE KLINT. Dat betekent dat wij alle The Bouquet lampen van LE KLINT kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.