LEFF amsterdam Felt klok
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

  LEFF amsterdam Felt klok

  Omschrijving

  De LEFF amsterdam Felt klok is ontworpen door Sebastian Herkner.

  De Felt wandklok van LEFF is een aaibare wandklok. Hij is gemaakt van vilt en houdt je daardoor vriendelijk bij de tijd. Ontwerper Sebastian Herkner ging voor less is more. De vijf minuten worden door strepen aangegeven en het uurwerk van de klok is ingetogen grijs. Alleen de oranje, grijze of witte wijzers van de Felt wandklok springen eruit.

  De Felt wandklok van LEFF heeft een diameter van 35 centimeter en een diepte van 6,8 centimeter. De klok is gemaakt van PET vilt. De klok is geluidloos. De lamp is leverbaar in drie varianten en wordt geleverd met AA-batterij, schoonmaakdoekje en wandplug en schroeven. In dezelfde serie is er ook een staande lamp verkrijgbaar, de Felt Two klok.

  Dit product is onderdeel van de LEFF amsterdam Felt serie.

  Zoek je naast de Felt klok van LEFF amsterdam een andere Klok van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van LEFF amsterdam. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Felt klok, contacteer dan gerust onze klantenservice.

  Over de ontwerpers...

  Specificaties

  Ruimte Alleen geschikt voor binnen
  Materiaal Polyester (kunststof), Vilt
  Herkomst Nederland
  Merk LEFF amsterdam
  Productsoort (filter) LEFF amsterdam wandklok
  Productfamilie LEFF amsterdam Felt
  Ontwerper Sebastian Herkner

  Sfeerafbeeldingen

  LEFF amsterdam Felt klok
  LEFF amsterdam Felt klok
  LEFF amsterdam Felt klok
  Toon meer producten Toon minder producten

  Klantenreviews

  Super mooie klok, maar hij tikt best hard. Voor zoveel geld mag je verwachten dat ze er een simpel stil uurwerkje in zetten, maar er zit een zelfde uurwerk in als het klokje wat ik had gekocht bij de gamma voor 4€. Erg teleurstellend. Voor dit bedrag.
  Bas 31 december 2016
  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven