Sorteren op

1-36 van 59 producten

Lensvelt gelooft in duurzaamheid

Lensvelt is een Nederlands merk dat al sinds 1962 bestaat. Het hoofkantoor zit op de Herengracht in hartje Amsterdam, maar ze hebben inmiddels ook een groot bedrijfspand in Breda. Ze hebben een inspirerend en divers assortiment vol werk van enkel de beste ontwerpers. Ze staan voor duurzaamheid en geloven in circulaire economie. Een belangrijk onderdeel van hun geloof in duurzaamheid is het produceren van steengoede producten die nooit hun waarde verliezen. Vanuit dit standpunt is het een logische keuze dat Lensvelt de exclusieve distribiteur is geworden van de Military collectie van Gerrit Rietveld. Als we van een product zeker weten dat de eigenaar hem nooit meer weg wil doen, zijn het wel de tafels en stoelen ontworpen door een van de helden uit de Nederlandse kunstgeschiedenis.

Lensvelt brengt klassiekers als Military collectie

De houten fauteuil van Rietveld is waarschijnlijk wel zijn bekendste ontwerp. Maar het is zeker niet het enige zitmeubel dat hij ontworpen heeft. Zo bevat de Military collectie voor Lensvelt ook een stoel en een kruk. Je ziet duidelijk dat deze van dezelfde ontwerper komen, al is er wel een belangrijk verschil. Voor de houtverbindingen maakte hij voor het eerst gebruik van bouten en moeren in plaats van houten deuvels. Dit maakt de ontwerpen net nog wat stoerder. Zowel de Military Chair als de Military Stool zijn in vier verschillende kleurcombinaties verkrijgbaar. Want ook dat is kenmerkend aan het werk van Rietveld: het gebruik van contrastkleuren. Heb jij nog plek voor zo’n design klassieker in huis?

Lensvelt Military bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Lensvelt. Dat betekent dat wij alle producten uit de Lensvelt Military collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Lensvelt
Filters
Merken
Lensvelt
Meer tonen
Productsoort
Kleur
Ontwerper
Woonstijl
Prijs
>>
<<
   
Update