Naar boven
Sorteren op

1-36 van 59 producten

Lensvelt voor altijd

Dit Nederlandse merk draagt bij aan de culturele gemeenschap. Ze nemen niet enkel de productie en verkoop op zich van verschillende producten, maar organiseren ook diverse tentoonstellingen. Daarnaast willen ze er ook voor zorgen dat ze bijdragen aan een groenere en betere wereld. Lensvelt gelooft in circulaire economie en duurzaamheid. Daarbij denk je aan de tekentafel al aan de verdere levensloop van het product. Door rekening te houden dat het makkelijk te repareren is, maar ook door te zorgen dat verschillende materialen weer makkelijk gescheiden kunnen worden voor recycling. Maar boven dit alles probeert het merk producten aan te bieden die je je leven lang niet meer kwijt wilt. De eenvoudige en krachtige ontwerpen van Richard Hutten zijn daar een goed voorbeeld van.

Lensvelt gaat terug naar de essentie met No Sign of Design tafels

Wanneer iemand je vraagt een tafel te tekenen, is de kans groot dat diegene zonder het te weten de No Sign of Design tafel van Richard Hutten tekent. De naam zegt het al: er is eigenlijk geen sprake van een ontwerp, het is de essentie van een tafel. Niks meer en niks minder. Het is daarom de perfecte eettafel om alle toekomstige woontrends te doorstaan. En dat maakt deze tafel meteen super duurzaam. Je hoeft je hele leven geen andere tafel meer aan te schaffen. Je hoeft alleen maar even te bepalen welke maat voor jou het best is. De collectie bevat namelijk vier formaten. De No Sign of Design tafel 180x80 is de kleinste van het stel en de No Sign of Design tafel 300x95 is het grootste exemplaar. Het is maar net hoeveel plek je hebt of hoe groot je familie of vriendenkring is.

Lensvelt No Sign of Design bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Lensvelt. Dat betekent dat wij alle producten uit de Lensvelt No Sign of Design collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Lensvelt
Filters
Overige categorieën
Merken
Lensvelt
Meer tonen
Productsoort
Kleur
Ontwerper
Prijs
>>
<<
   
Update
Woonstijl