Sorteren op

1-1 van 1 producten

Hoe werkt het ophangsysteem van de Lightswing?

Een herkenbaar probleem voor velen: het lichtpunt in het plafond zit eigenlijk niet op de plek die je wilt. Met de Lightswing is dit verleden tijd, want je hebt de flexibiliteit om de lamp te hangen op de plaats die goed van pas komt. De Lightswing denkt graag met je mee waardoor je de plaats van je meubels niet hoeft aan te passen aan de plek waar licht mogelijk is. Het ophangsysteem bestaat uit drie onderdelen waaronder de snelkoppeling. De stroomvoorziening naar het lichtpunt toe bevindt zich in de arm van dit ophangsysteem. Door de door jou uitgekozen hanglamp met de snelkoppeling aan de arm te klikken, kun je deze lamp vanaf daar bijna een meter verplaatsen in de richting van je meubels of naar de plek waar hij je niet voorziet van schaduw. Handig om te weten: het maximale draagvermogen ligt op 3,5 kilogram per hanglamp.

De Lightswing heeft twee varianten

Er bestaan twee opties wanneer je kiest voor een Lightswing. Zo is de Lightswing Single specifiek geschikt voor het ophangen en verplaatsen van één hanglamp. Wil je liever twee hanglampen bij elkaar hangen? Kies dan voor het Lightswing Twin ophangsysteem. Los van de verschillen in functionaliteit kun je elke optie in meerdere en uiteenlopende kleuren bestellen. Bij elke Lightswing worden afdekkapjes meegeleverd waardoor je de schroeven waarmee de grondplaat aan het plafond is gemonteerd perfect kunt wegwerken. Het Nederlandse Lightswing heeft ook gedacht aan plafonds die niet helemaal recht zijn. Met een stelschroef kun je de arm van dit systeem gegarandeerd parallel laten lopen aan het plafond. Door een tweede snelkoppeling erbij te kopen, kun je afwisselen in lampen en inspelen op seizoenen of feestjes.

Lightswing bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Lightswing. Dat betekent dat wij alle Lightswing ophangsystemen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Lightswing en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Lightswing. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt.

Lightswing
Filters
Merken
Lightswing
Meer tonen
Prijs
>>
<<
   
Update