Naar boven

Lightyears: hoe het ooit begon

Het Deense Lightyears is in 2005 opgericht waarbij de ontwerpers bij elk ontwerp rekening houden met een natuurlijke drie-eenheid. We hebben het dan niet alleen over functionaliteit, maar ook over het licht zelf en niet geheel onbelangrijk: de stijlvolle kunstzinnige kant van een lamp. Alle lampen worden gemaakt van stevige materialen en bevatten een tijdloos design waardoor je zeker bent van een lange en plezierige levensduur. De lampen worden inmiddels in meer dan zestig landen wereldwijd verkocht en vind je terug in elke soort ruimte. Naast dat het assortiment van Lightyears heel ruim is, vind je ook goed betaalbare lampen die je interieur absoluut een boost geven. Een topper uit de collectie van Lightyears is wel de Caravaggio hanglamp. De lampen uit de KAISER Idell, Orient en Suspence series mag je ook niet missen.

Dé Lightyears Caravaggio serie

De Lightyears Caravaggio hanglampen zijn door Cecilie Manz in 2005 ontworpen. Het is de meest succesvolle verlichtingsserie van Lightyears. Het ontwerp van de Caravaggio lamp is zo eenvoudig en toch ook zo geraffineerd. Het creëren van een eenvoudig, zacht design voor kleine en grote hanglampen was het belangrijkste idee achter de Caravaggio serie. De lijnen zijn vrouwelijk en prachtig. De kap is gemaakt van staal en bedekt met een gladde hoogglans of matte lak. Je kunt ook kiezen voor een glazen versie. De lamp is zowel aan de onder- als bovenkant open waardoor het licht naar beneden, maar ook naar boven kan schijnen. De Caravaggio lampen geven direct licht zonder te verblinden. Door de verschillende formaten, kleuren en afwerkingen (mat of glanzend) is de Caravaggio hanglamp erg veelzijdig. De Caravaggio lampen passen prima boven de eettafel (P0, P1), maar ook in de entree van een groot kantoorgebouw (P4).

Lightyears bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Lightyears. Dat betekent dat wij alle producten van Lightyears kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Lightyears en staat dit niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of  contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Lightyears. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw Lightyears product veilig en vertrouwd online bestelt.  

Flinders klanten beoordelen de producten van Lightyears gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 6 beoordelingen.