Naar boven

Lightyears bureaulampen

Lightyears bureaulampen maken jouw kantoor nog mooier. Je kantoor is dé plek waar je de meeste tijd van de dag doorbrengt. Hoe geweldig is het dan dat dit kantoor een fijne plek is om naar toe te gaan. Deze plek moet je energie geven zodat je een saaie werkdag omtovert tot de leukste activiteit van de dag. Daarnaast is het natuurlijk ook prettig dat je mensen kunt ontvangen in jouw kantoor. Richt hem daarom met leuke accessoires in, zodat niet alleen jij, maar ook je bezoek een warm en huiselijk gevoel krijgt. Zelfs een bureaulampje kan al het verschil maken. De collectie van Lightyears bestaat uit een aantal toffe lichtbronnen die jouw kantoor zeker weten laten stralen. Met de Lightyears  KAISER idell small bureaulamp zit je altijd goed.

Lightyears en betaalbaar design

De naam verklapt het eigenlijk al, maar bij dit merk kun je terecht voor verlichting. En niet zomaar verlichting. De collectie bestaat uit betaalbare designlampen van hoogwaardige kwaliteit. Ondanks dat het merk Deens is, zou je denken dat de lampen van Italiaanse afkomst zijn. De collectie bestaat uit diverse hanglampen, tafellampen, vloerlampen en wandlampen. Bij het ontwerpen van de lampen wordt er altijd rekening gehouden met een natuurlijke drie-eenheid. Functionaliteit, de lichtbron en het design worden samengevoegd tot één product. De materialen die gebruikt worden zijn van goede kwaliteit zodat ze een lange levensduur hebben. De lampen worden inmiddels in meer dan zestig landen verkocht en passen bij ieder interieur. Vul jouw interieur aan met een mooie designlamp tegen een betaalbare prijs.

Handgemaakte elementen in de bureaulampen van Lightyears

De Lightyears KAISER Idell Luxus bureaulamp is een van de bureaulampen uit de collectie van Lightyears. De lamp heeft een moderne uitstraling en is in vijf verschillende kleuren verkrijgbaar. Deze lichtbron heeft een hoogte van 42,5 centimeter. Lekker groot zodat je alles nog beter kunt zien. Daarnaast heeft de lamp twee scharnierpunten waardoor je hem ook nog eens kunt verstellen. Leuk om te weten: de kap is met de hand gelakt. Een handgemaakte designlamp voor een geweldige prijs. Wat wil je nog meer? Is deze lamp niet helemaal naar jouw smaak? Geen probleem. Bekijk ook eens de Lightyears KAISER Idell kantelbare bureaulamp. Een elegante en indrukwekkende lamp. Ook deze lamp is deels met de hand gemaakt. De verchroomde elementen zijn namelijk met de hand gepolijst. Een perfect voorbeeld van Deens design van topkwaliteit.

Lightyears bureaulampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Lightyears. Dat betekent dat wij alle Lightyears bureaulampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.