Lightyears Caravaggio

De Lightyears Caravaggio serie is vernoemd naar de Italiaanse schilder Caravaggio, bekend om zijn schilderijen met contrast tussen licht en donker. Om te beginnen zijn er verschillende hanglampen: de Caravaggio White hanglamp met zijn recht-door-zee design, de Caravaggio Opal hanglamp die het licht prachtig filtert, de klassieke Caravaggio Black hanglamp, de diepzwarte Caravaggio Blackblack hanglamp en natuurlijk de Caravaggio Matt hanglamp die verrast met een matte kap. Alle lampen zijn in talloze varianten verkrijgbaar. Dit geldt ook voor de vloer-, wandlampen uit de collectie: Caravaggio wandlamp is er in zwart en wit, net als Caravaggio F vloerlamp. Deze prachtige lampen stelen de show met hun hoogglans lampenkap. Keuze te over!

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.2
  • Grootste voorraad van België
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-1 van 1 producten Sorteren op 1-1 van 1 producten Terug naar boven

Flinders is dé Lightyears Caravaggio dealer van België

Flinders is officieel dealer van de Lightyears Caravaggio familie van Cecile Manz. We kunnen alle design lampen leveren. Ben je op zoek naar een specifiek product van Lightyears of heb je een meer technische vraag? Bel dan onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op.

Bij Flinders vind je geen namaak. Wij bestellen rechtstreeks bij de producent. Bestel je Lightyears producten bij Flinders veilig en vertrouwd online. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel waarborg.