Lightyears wandlampen

De collectie Lightyears wandlampen bestaan uit exemplaren die jouw huis net dat beetje extra sfeer meegeven die het verdient. De Lightyears Radon Alba wandlamp is er enkel in alleen een witte (matte) variant. De lamp bestaat uit een halve bol met daarin de lichtbol. Een fijn detail is dat je de lamp kunt inklappen waardoor je subtiele sfeerverlichting creëert. Het was je misschien al opgevallen, maar de aan- en uitschakelaar vind je op de lampenkap zelf. Dit lampje gunt jouw het moment om nog even de laatste bladzijden van je boek uit te lezen. Deze lamp komt uitstekend tot zijn recht in de woonkamer of in de slaapkamer. Heb jij al een mooi plekje in gedachte voor dit stijlvolle exemplaar? 

Lightyears Verlichting

Lightyears produceert betaalbare designlampen die een goede kwaliteit en dit samen met een mooie afwerking en optimale verlichting met elkaar verbinden. Het verlichtingsmerk is afkomstig uit Denemarken al doet de Italiaanse allure van de designverlichting anders vermoeden. Bij dit Deense merk vind je designverlichting in alle soorten en maten: hanglampen, tafellampen en wandlampen. De bekendste serie van Lightyears is toch wel de Caravaggio. Een van de toppers binnen deze collectie is wel de Lightyears Caravaggio hanglamp die in verschillende formaten en afwerkingen verkrijgbaar is.

Lightyears wandlampen van Caravaggio

In deze collectie kom je ook weer in aanmerking met de bekende familie: Caravaggio. De wandlampen uit deze familie mogen er ook wezen. Zo is de Lightyears Caravaggio wandlamp een prachtexemplaar die in het wit en zwart verkrijgbaar is. Hij heeft een breedte van 33,8 centimeter, een hoogte van 20,6 centimeter en een diameter van 14 centimeter. Past dat in het plaatje thuis? Je bedient deze lamp met behulp van de aan- en uitschakelaar die je terugvindt op de armatuur. Een nieuw familielid in de Caravaggio familie is de Lightyears Caravaggio Read wandlamp. Het is een flexibele leeslamp die jou eigenlijk in elke kamer wel een handje kan helpen met de hoeveelheid licht die je wenst. Hij kan in elk geval 260 graden om zijn as draaien en met behulp van de handige schakelaar op de voet is hij ook nog eens eenvoudig in gebruik. Ben je enthousiast?

Lightyears wandlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Lightyears. Dat betekent dat wij alle Lightyears wandlampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifieke Lightyears wandlampen en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een wandlamp van Lightyears, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders levert bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven