Sorteren op

1-36 van 41 producten

Helemaal van nu: eetkamerstoelen van Livingstone Design

Livingstone Design is een designlabel van Nederlandse bodem waarbij de focus ligt op meubels en accessoires voor in huis. De producten van dit designlabel hebben een landelijke stijl met een klassieke touch. Livingstone Design bezoekt regelmatig interieurbeurzen om op de hoogte te blijven van de laatste trends op het gebied van interieur. Met deze input gaan ze aan de slag en vullen ze de collectie aan. De eetkamerstoelen zijn stuk voor stuk uniek, voelen zich thuis in allerlei interieurs en hebben een sfeervolle uitstraling. Als je in deze veelzijdige collectie kijkt, die ook nog eens helemaal up-to-date is, is het maken van interieurmissers haast onmogelijk.

Verschillende stijlen eetkamerstoelen van Livingstone Design

De collectie eetkamerstoelen van Livingstone Design bestaat uit eigentijdse eetkamerstoelen die bij allerlei interieurstijlen passen. Livingstone Design legt de focus op eetkamerstoelen met een landelijk of klassiek karakter. De Leslie eetkamerstoel is daar een perfect voorbeeld van. Deze eetkamerstoel heeft een kunstzinnig onderstel met een eigentijdse zitkuip. Doordat het onderstel en de zitkuip in meerdere kleuren beschikbaar zijn, kun je de eetkamerstoel helemaal naar je eigen smaak samenstellen. Een ander voorbeeld uit deze collectie is de Milton eetkamerstoel. Deze eetkamerstoel heeft een industrieel onderstel met een hedendaagse zitkuip. De zitkuip van deze stoel is bekleed met fluweel, heeft een doorgestikte rugleuning en is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren.

Livingstone Design eetkamerstoelen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Livingstone Design. Dat betekent dat wij alle Livingstone Design eetkamerstoelen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.