Naar boven

Logistiek

Ons warehouse bevindt zich aan de Casablancaweg in Amsterdam waar we inmiddels met een team van zo'n vijftien tot twintig werknemers het hele logistieke proces draaiende houden. Onze collega's uit het warehouse zorgen ervoor dat dit proces elke dag weer soepel verloopt. Als je in het warehouse werkt, moet je denken aan het laden/lossen van vrachtwagens, het controleren van inkomende goederen, orders picken en verzamelen, bestellingen inpakken en aanbieden en periodiek de voorraad tellen. De retouren vormen ook een belangrijk onderdeel in het warehouse. De retourproducten die binnenkomen, worden gecontroleerd en beoordeeld op volledigheid en schade. Daarnaast sta je logischerwijs in contact met de klantenservice voor het claimen van de schade bij leveranciers en categoriseer, fotografeer en beschrijf je de retouren met schade om ze vervolgens in de outlet te plaatsen. Los daarvan sta je nauw in contact met de teamleiders logistiek en de distributiemanager om de processen zo goed mogelijk te laten verlopen en ervoor te zorgen dat de pakketjes op het juiste moment het warehouse verlaten en bij de klant worden afgeleverd. 

Hi!

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan? Neem dan contact op!

Staat jouw vacature erbij?

Op dit moment zijn er geen openstaande vacatures voor deze afdeling beschikbaar. 

 

Jochem

Jochem - Distributiemanager

“ Wat ik leuk vind aan het werken op onze afdeling is dat we er elke dag met een fijne groep collega’s voor zorgen dat de bestellingen van de klant op tijd de deur uit gaan. Dit doen we door goed samen te werken op de diverse afdelingen die we in het warehouse hebben, maar ook met de andere afdelingen binnen Flinders. Elk jaar groeien we qua aantal klantenorders en de uitdaging van de afdeling is om deze groei goed te faciliteren. Het doel van onze afdeling is dat de klant te allen tijde zijn bestelling op zijn of haar gewenste moment ontvangt. Daar word ik gelukkig van. ”

Bekijk het Flinders team
Kay

Kay - Projectmanager Logistiek

“ Ondertussen loop ik al jaren rond bij Flinders. Begonnen als magazijnmedewerker en later als teamleider organiseer ik nu processen in het warehouse, online en richting transporteurs. En dat allemaal met maar één doel voor ogen: de klant elke dag weer blij maken met zijn of haar bestelling en wel op de verwachte leverdatum. Met het team magazijnmedewerkers doen we dagelijks enorm ons best om dit voor elkaar te krijgen. Dat laat ook wel zien dat er genoeg mogelijkheden zijn om door te groeien in dit snelgroeiende bedrijf. ”

Bekijk het Flinders team