Loll Designs Adirondack

De ontwerpers van het Amerikaanse merk Loll Designs lieten zich inspireren door de authentieke Adirondack stoel. Deze houten tuinstoel komt uit het Amerikaanse Westport en is sinds 1996 een begrip. Bovendien heeft menig designmerk er al een eigen twist aan gegeven. Zo bracht Loll Designs in 2003 een moderne versie van de iconische Adirondack stoel uit. De Adirondack collectie van Loll Designs combineert de klassieke loungestoel met comfort en moderniteit. Het resultaat: een zeer comfortabele stoel – met voorgevormde zitting – die zélfs een handige flesopener onder de rechterarm heeft. Maar Loll Designs timmert ook hard aan de weg betreft duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Met andere woorden: met een Adirondack tuinmeubel van Loll Designs kies je voor een stijlvol en duurzaam ontwerp. Heb je al een tuinmeubel op het oog?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-5 van 5 producten Sorteren op 1-5 van 5 producten Terug naar boven

Over Loll Designs

Het verhaal van Loll Designs begon in 1997 in het Amerikaanse Noord-Minnesota en groeide rap uit tot een prachtig bedrijf met meer dan zeventig werknemers. Ondertussen kun je de mooie producten van Loll Designs overal op de wereld terugvinden. Niet zo gek, want het Amerikaanse bedrijf kenmerkt zich door hoogwaardige kwaliteit en een scherp oog voor duurzaamheid. Volgens de ontwerpers van Loll Designs omarmt kwaliteit veel meer dan materiaalkeuze en ontwerp. Ook de productie, authentieke garantie en ongeëvenaarde klantenservice dragen bij aan de hoogwaardige kwaliteit van de collecties. De innovatieve en functionele producten worden lokaal geproduceerd in de Verenigde staten. Loll Designs geeft prioriteit aan goede bedrijfscultuur en gelukkige werknemers en is constant bezig een gevoel van gemeenschap en familie te creëren. Op een of andere manier zie je dat ook terug in bijvoorbeeld de Adirondack collectie van Loll Designs. De vrolijkheid komt je tegemoet!  

Loll Designs Adirondack in een modern jasje

Met de Adirondack collectie geeft Loll Designs een moderne twist aan een iconisch en lichtelijk nostalgisch design. Zo wordt het materiaal van de stoel helemaal vernieuwd. De zeven naaldhouten planken worden omgeruild voor gerecycled plastic en dat maakt de stoel heel wat bestendiger. Zo is de gehele collectie gemakkelijk te onderhouden met een sopje én kunnen de stoelen het hele jaar door buiten blijven staan. Daarnaast heeft ook het design een kleine make-over gekregen. De Adirondack collectie van Loll Designs kenmerkt zich door een fris, simplistisch design dat zich thuis voelt in werkelijk iedere tuin. Wil je een stoel met een grappige twist? Bekijk dan eens de Adirondack schommelstoel. Deze tuinstoel maakt je gegarandeerd blij. Of neem de Adirondack 2-zits tuinbank van Loll Designs. Deze bank is zoals de naam al zegt voor twee personen en past perfect bij de schommelstoel.

Loll Designs Adirondack bij Flinders

Flinders is dealer van Loll Designs. Dat betekent dat wij alle producten uit de Loll Designs Adirondack collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.