Loll Designs Lollygagger

Op de Lollygagger tuinmeubels van het Amerikaanse merk Loll Designs zit je altijd goed. Letterlijk én figuurlijk. De collectie van Loll Designs bestaat onder andere uit een zeer comfortabele Lollygagger schommelstoel: een dynamische schommelstoel en een heerlijk ligbed. Zo kan je voortaan écht genieten van het zonnetje! Loll Designs wil mensen inspireren om meer van het buitenleven te genieten. En dat kan zeker met de tuinmeubels uit deze prachtige collectie. Deze collectie ademt comfort en kwaliteit en dat betekent dat de Lollygagger tuinmeubels perfect zijn om te luieren in de buitenlucht. Daarnaast timmert Loll Designs hard aan weg betreft duurzaamheid. Zo worden de meubels volledig gemaakt van gerecycled plastic en wordt jaarlijks 1% van de bruto omzet gedoneerd aan liefdadigheidsgroepen. Een mooie buitencollectie van Loll Designs voor jou én het milieu wat ons betreft.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-12 van 12 producten Sorteren op 1-12 van 12 producten Terug naar boven

Over Loll Designs

In 1997 ontstond Loll Designs in Noord-Minnesota en is ondertussen uitgegroeid tot een prachtig bedrijf wiens producten wereldwijd worden gedistribueerd. Kwaliteit is ingebouwd in elk product en gaat verder dan alleen het ontwerp of de materiaalkeuze. Ook de productie, authentieke garantie en ongeëvenaarde klantenservice dragen bij aan de hoogwaardige kwaliteit van de verschillende collecties. Zo worden de innovatieve en uiterst functionele items lokaal geproduceerd. Ze zijn zeer gemakkelijk te reinigen en kunnen alle weersomstandigheden aan. Dat geldt ook voor de Lollygagger tuinmeubels van Loll Designs. Daarnaast maak je met de meubels van Loll Designs een verantwoorde keuze zowel voor het milieu als voor jouw portemonnee. De unieke bevestigingssystemen maken het namelijk mogelijk onderdelen te vervangen. Nieuwe tuinmeubels aanschaffen is niet langer nodig.

Comfort als ijkpunt in Loll Designs Lollygagger

Het zit- en gebruikscomfort onderscheidt de Lollygagger tuinmeubelen van andere ‘doorsnee’ buitenmeubels. Want met deze heerlijke ligstoelen en sofa’s kan je pas écht ontspannen en van het zonnetje genieten. Zo heeft de Lollygagger Lounge Chair fauteuil een geïntegreerde flesopener verborgen onder de rechterarm voor het geval dat je dorst krijgt en niet wilt opstaan. Dat is pas luxe, nietwaar? Daarnaast volgen de Lollygagger loungemeubels van Loll Designs perfect de vorm van je lichaam wat resulteert in subliem zit- en ligcomfort. Met andere woorden: de perfecte compagnon tijdens de weekendjes met een lekker drankje en een goed boek. Maar ook qua onderhoud ben je niet lang met deze Lollygagger meubels van Loll Designs bezig. Met een beetje water en zeep maak je ze zo schoon. Ideaal, toch?

Loll Designs Lollygagger bij Flinders

Flinders is dealer van Loll Designs. Dat betekent dat wij alle producten uit de Loll Designs Lollygagger collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.