Over Loll Designs

Sinds 1997 ontwerpt en produceert het Amerikaanse merk Loll Designs prachtige én duurzame tuinmeubels. Dit merk creëert innovatieve, leuke en hoogwaardige producten die met trots lokaal worden geproduceerd. Momenteel kun je de bijzondere producten overal ter wereld terugvinden. Het bedrijf richt zich op kwaliteit en duurzaamheid. Volgens Loll Designs omarmt kwaliteit veel meer dan materiaalkeuze en ontwerp. Zo gaat het ook om de manier van produceren, de authenticiteit van het product en het belang van klantenservice. Met andere woorden: een hoogwaardige loungestoel is veel meer dan alleen een mooie fauteuil. Daarnaast timmert het bedrijf hard aan de weg betreft duurzaamheid. Zo worden alle producten gemaakt van gerecycled plastic – grotendeels van oude melkflessen – en kun je met het tuinmeubilair van Loll Designs lang vooruit. Wat wil je nog meer?

Loll Designs Nisswa en Sunbrella bekleding

De Nisswa collectie van Loll Designs wordt uitgevoerd met een bijzondere en uiterst sterke Sunbrella bekleding. Sunbrella kenmerkt zich door een hoge kleurvastheid en weersbestendigheid. Zo kun je de tuinmeubels uit de Nisswa collectie prima naast het zwembad of vol in de zon zetten: de kleur blijft jarenlang mooi. Daarnaast is de stof waterafstotend zodat elk Nisswa tuinmeubel van Loll Designs prima bestand is tegen een heftige regenbui of zelfs meer. Ook een beetje vuil doet deze collectie geen kwaad: de stof is slijtvast en behandeld met een water- en vuilafstotende coating. Met andere woorden: van de Nisswa collectie van Loll Designs kun je gegarandeerd nog heel lang genieten. Zie jij jezelf al zitten in een van deze tuinmeubels?

Loll Designs Nisswa bij Flinders

Flinders is dealer van Loll Designs. Dat betekent dat wij alle producten uit de Loll Designs Nisswa collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.