Naar boven

Flinders is dealer van

Het verhaal achter Loof

Ward van Zandvoort is de oprichter van dit Nederlandse merk en samen met het team brengen zij hun gevoel voor stijl over in de woonproducten die ze maken. Een belangrijk deel van hun collectie bestaat uit bedden. Ward koesterde de droom om zelf een label op te zetten. En dat is hem gelukt. In 2008 was Trecompany een feit. Deze naam verwijst naar de historie beddenmakers van zijn familie. Toch werd er in 2016 besloten om van naam te veranderen: Loof was geboren. De collecties Loof Living en Loof Sleepling richten zich niet alleen op de slaapkamer, maar op het gehele huis. De mensen achter Loof geloven erin dat je fijner woont in een mooi en persoonlijk huis. Deze gedachte houden zij in het achterhoofd tijdens het bedenken van nieuwe ontwerpen.

Een genot om naar te kijken: bedden van Loof

Naast de Loof Basket collectie, stellen we je graag voor aan de Loof Frame bedden. De bedden uit deze collectie zijn in verschillende maten verkrijgbaar waardoor er voor elke slaapkamer wel een passend bed aanwezig is. Het ontwerp van deze bedden is tot stand gekomen door uiteraard designlabel Loof, maar ook stylistenduo April and May en het Amsterdamse lifestylemerk Marie-Stella-Maris. Vorm en functie komen in dit ontwerp duidelijk naar voren. Zo heb je op het hoofdbord de ruimte om je wekker neer te zetten of je favoriete accessoire bijvoorbeeld. De Loof Pure collectie bestaat ook uit bedden die de minimalistische uitstraling bij je naar boven halen. Het strakke, eenvoudige design zorgt ervoor dat zo’n bed eigenlijk in elke slaapkamer wel tot zijn recht komt.  

Loof bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Loof. Dat betekent dat wij alle producten van Loof kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Loof en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Loof. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van Loof veilig en vertrouwd online bestelt.  

Flinders klanten beoordelen de producten van Loof gemiddeld met 8 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.

Loof
Filters
Subcategorie
Productsoort
Prijs
>>
<<
   
Update
Kleur
Materiaal
Op voorraad