Louis Poulsen Above

Het lijkt wel alsof er iets in de lucht zit daar in Scandinavië, want ontwerpers uit deze regio houden over het algemeen van eenvoud en functionaliteit. Zo ook Mads Odgård, die de Louis Poulsen Above collectie ontwierp. De simpele Above 175 hanglamp is strak en modern, maar heeft ook wat weg van een emmer. Odgård is van mening dat je liever kunt weglaten dan toevoegen en dat is dan ook precies wat de Above uitstraalt. Odgård is een minimalist in ultima forma en dat blijkt een perfecte combinatie met de filosofie van Louis Poulsen: design moet vorm geven aan licht. Het is niets meer en niets minder dan dat. We’re with you, Louis. 

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

Louis Poulsen design

Louis Poulsen werd opgericht in 1874 en ontwerpt volgens het Scandinavische principe dat vorm volgt op functionaliteit. Hun visie is terug te vinden in de Paris lamp, die in 1924 ontworpen werd door Poul Henningsen. Het licht is bij dit Deense merk de baas en de lamp daaromheen functioneert als werknemer. De lampen van dit merk ademen puur vakmanschap en de materialen zijn van hoge kwaliteit. Alles in het ontwerp heeft een functie tot in de kleinste details. Bekende designers van Louis Poulsen zijn Oki Sato, Arne Jacobsen en Louise Campbell. Vooral de Louis Poulsen hanglampen zijn erg populair.

De minimalistische Louis Poulsen Above lampen

Is deze lamp liefde op het eerste gezicht voor jou en je huis? Dan is dit je lucky day. De Louis Poulsen Above hanglampen zijn verkrijgbaar in vier verschillende maten die elk hun eigen plek in je huis verdienen. De lamp heeft een gewelfde opening aan de bovenkant voor de zwarte stroomkabel, maar staat óók weer in dienst van het licht. De lichtstraal is aan de onderkant namelijk helder en aan de bovenkant juist wat minder fel. Dit zorgt voor een fijne, gedempte sfeer. Maar ook als de lamp niet aan staat, is het ontwerp een plaatje aan je plafond. Je kunt het kleinste maatje combineren met de grootste, of ze alle vier op een rij hangen. Maar ook slechts één hanglamp volstaat om je huis te voorzien van een modern, minimalistisch tintje. Neem bijvoorbeeld de grootste van het stel: de Above 550 hanglamp.

Louis Poulsen Above bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Louis Poulsen. Dat betekent dat wij alle producten uit de Louis Poulsen Above collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuwe product ontvangt.