Louis Poulsen Artichoke

In de Louis Poulsen Artichoke collectie vind je hanglampen die verdacht veel lijken op -je raadt het nooit- een artisjok. Geen fan van deze groente? Wees dan niet getreurd, want waarschijnlijk kunnen de lampen uit de Louis Poulsen Artichoke collectie je meer bekoren. Ze zijn namelijk op een erg bijzondere manier in elkaar gezet. De Artichoke 48 hanglamp is opgebouwd uit maar liefst 72 blaadjes die bevestigd zijn aan 12 stalen bogen. De blaadjes zijn op zo’n manier aan de bogen vastgemaakt dat ze elkaar ‘beschermen’. Dat zorgt er niet alleen voor dat de lichtbron netjes weggewerkt is, maar ook dat het licht van de lichtbron van de Louis Poulsen Artichoke lamp op een bijzonder zachte, diffuse manier door de ruimte verspreid wordt.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-7 van 7 producten Sorteren op 1-7 van 7 producten Terug naar boven

Over Louis Poulsen

Louis Poulsen is van alle grote spelers in de hedendaagse internationale designbranche misschien wel het oudste bedrijf. Het werd namelijk opgericht in -houd je vast- 1874! Dat dit Deense merk al die tijd relevant weet te blijven is overigens niet verwonderlijk. Bij Louis Poulsen centreren ze het ontwerp van elke lamp -geheel in lijn met de Scandinavische designtraditie- namelijk rond de functie van een lamp: op een aangename manier licht verspreiden. Daardoor zijn de hanglampen van Louis Poulsen niet alleen ontzettend mooi om naar te kijken, maar voorzien ze de ruimte van iets wat misschien nog wel belangrijker is dan enkel een mooie designlamp: een aangename sfeer die bijdraagt aan het welzijn van de mensen die er leven.

De Louis Poulsen Artichoke lamp: variëren en combineren

De Louis Poulsen Artichoke collectie biedt meer dan genoeg mogelijkheden om dit bijzondere model lamp een persoonlijke draai te geven. Zo is de Artichoke 48 hanglamp verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: je kunt kiezen uit een Artichoke met blaadjes van koper, roestvrijstaal of die afgewerkt zijn met een witte coating. Vind je de 48 centimeter doorsnede van de Artichoke 48 hanglamp net iets te klein? De Artichoke 60 hanglamp is met een diameter van 60 centimeter een slagje groter en waarschijnlijk precies wat jij zoekt! Ook deze Artichoke is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Combineer twee verschillende hanglampen en maak je eigen, unieke combinatie voor een speels effect.

Louis Poulsen Artichoke bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Louis Poulsen. Dat betekent dat wij alle producten uit de Louis Poulsen Artichoke collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.