Louis Poulsen Dependant

Met het Louis Poulsen Dependant ophangsysteem maak je een grote indruk! Het ophangsysteem is ontworpen door Kilo Design, een Deense ontwerpstudio. Het Scandinavische gevoel voor design is dan ook duidelijk terug te zien in de Dependant van Louis Poulsen. Het ophangsysteem is in verschillende vormen verkrijgbaar. Wanneer je bijvoorbeeld voor de Louis Poulsen Dependant 3 ophangsysteem gaat, kun je drie lampen aan het ophangsysteem vastmaken. Deze variatie loopt in een rechte lijn, waardoor de lampen naast elkaar hangen. Het Dependant ophangsysteem kun je met allerlei verschillende lampen gebruiken. Zo kun je helemaal zelf bepalen voor wat voor uitstraling je wilt gaan. Het Louis Poulsen Dependant ophangsysteem is de ideale duizendpoot waarbij je zelf kunt beslissen voor welk ontwerp je gaat!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Kilo Design bij Louis Poulsen

Het Deense verlichtingsmerk Louis Poulsen bestaat al sinds 1874. Het is dan ook een merk met veel ervaring en een behoorlijke reputatie. Louis Poulsen werkt volgens een eigen ‘lichtfilosofie’. In deze filosofie voeren persoonlijk welzijn en energieverbruik de boventoon. De ontwerpers van Louis Poulsen willen dat jij je door hun verlichting prettig voelt in de omgeving waar je bent. Dit doet Louis Poulsen met zowel binnen als buiten verlichting. Door de jaren heen heeft het Deense merk vele samenwerkingen gehad met allerlei designers. Zo ook met Kilo Design, de ontwerpstudio achter de Dependant ophangsystemen voor bijvoorbeeld je favoriete Louis Poulsen hanglampen. De ontwerpstudio houdt zich bezig met innovatieve designs en bijzondere nieuwe technieken. Mede door de Dependant systemen kan Kilo Design zich trots in het rijtje met ontwerpers van Louis Poulsen zetten.

Je eigen Louis Poulsen Dependant ontwerp

De ontwerpers van Kilo Design wilden met de Dependant ophangsystemen iets ontwerpen waar iedereen zijn of haar ideale design lamp van kan maken. Voor consumenten én architecten, maar ook voor verschillende woonstijlen. Wat bijzonder is aan de Dependant systemen is dat je zelf kunt kiezen wat voor lampen je er in wilt verwerken. Zo ook bij de Louis Poulsen Dependant 6 ophangsysteem circulair. Aan dit ronde systeem kun je wel zes lampen hangen! En ook bij de Louis Poulsen Dependant 5 ophangsysteem lineair is dit het geval, waar je zelf vijf lampen voor uit kunt kiezen. Op deze manier maak je zelf je combinatie van ophangsysteem en lampen. En voor welke uitvoering je ook gaat, met de Louis Poulsen Dependant maak je hoe dan ook een impact.

Louis Poulsen Dependant collectie

Flinders is officieel dealer van alle Dependant producten van Louis Poulsen. Dat betekent dat wij alle producten van Louis Poulsen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Wij staan zeven dagen per week voor je klaar. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Louis Poulsen. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt.