Actie: -20% op alles van Louis Poulsen

Je ontvangt nu 20% korting op alle producten van Louis Poulsen. De actie geldt t/m 28 november.

In de spotlight: Keglen lampen van Louis Poulsen

Wist je dat de naam ‘Louis Poulsen’ een combinatie is van de namen van Ludvig R. Poulsen, de oprichter van Louis Poulsen, en zijn neefje Louis? Poulsen huurde zijn neefje in bij het verlichtingsmerk dat in 1924 van de grond kwam dankzij een samenwerking met ontwerper Poul Henningsen. Hij ontwierp de allereerste en inmiddels wereldberoemde PH lamp en daarmee was de eerste Louis Poulsen hanglamp geboren.

De Keglen lampenserie van Louis Poulsen werd ontworpen door Bjarke Ingels, Jakob Lange en het designteam van BIG Ideas. Zij wilden een serie lampen ontwikkelen met allemaal dezelfde kwaliteit en details, maar waarin iedere individuele lamp toch zijn eigen unieke persoonlijkheid behield. Nou, dat is wat ons betreft zeker gelukt.

Louis Poulsen en haar schitteringsvrije Keglen lampen

Binnenin de trechtervormige lampenkap van bijvoorbeeld de Keglen 650 hanglamp LED van Louis Poulsen zit een gebogen diffuser ingebouwd. Het licht van de Keglen is daarom 100% schitteringsvrij aan de onderkant van de lamp. Ook aan de bovenkant zit een kleine opening waardoor daar ook nog wat sfeervol licht vrijkomt. Klinkt goed, toch? Daarnaast zijn alle lampen uit de collectie LED-geïntegreerd en dus lekker duurzaam. De verschillende varianten uit de collectie, bijvoorbeeld de mooie Keglen 250 hanglamp LED of de iets grotere Keglen 400 hanglamp LED, werden oorspronkelijk ontworpen voor het Tirpitz Museum Blåvand, maar zijn nu dus verkrijgbaar voor iedereen. Gelukkig maar, want ze brengen heel wat interieurs naar een hoger niveau.

Louis Poulsen Keglen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Louis Poulsen. Dat betekent dat wij elk product uit de Louis Poulsen Keglen collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.