Louis Poulsen Toldbod

De Louis Poulsen Toldbod collectie voorziet jou zowel binnen als buiten van functioneel licht. Van hanglampen tot lampen voor buiten. Deze collectie heeft het allemaal. We stellen je graag voor aan de meest kleurrijke lamp uit deze familie: de Louis Poulsen Toldbod 120. Deze lamp is verkrijgbaar in vier verschillende kleurencombinaties die stuk voor stuk een genot zijn om naar te kijken. Ga jij voor bijvoorbeeld groen met brons of toch liever grijs met turquoise? Als je echt niet kunt kiezen, kun je altijd nog besluiten om je interieur met meerdere exemplaren te verblijden. Meesterontwerper Poul Henningsen zit achter dit ontwerp. Hij was tot vlak voor zijn dood bezig met een reflectortechniek waar deze lamp ook op is gebaseerd. Door de veranderende techniek konden deze lampjes in productie worden genomen. Wil je meer zien? Kijk dan snel verder! 

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-7 van 7 producten Sorteren op 1-7 van 7 producten Terug naar boven

Louis Poulsen design

In 1874 kwam Ludvig R. Poulsen op het idee om een bedrijfje voor de import van wijn op te zetten. Dit was geen succes waardoor hij hier na vier jaar al mee stopte. Een ander idee was geboren: hij begon een gereedschapswinkel en om dit te realiseren huurde hij zijn neefje Louis Poulsen in. Het duurde niet lang voordat zijn naam zelfs werd verbonden aan dit verlichtingsmerk. In 1924 kwam dit merk van de grond door een samenwerking met ontwerper Poul Henningsen. Deze ontwerper ontwierp de allereerste, inmiddels wereldberoemde lamp van het Deense Louis Poulsen: de PH-lamp. Zo blijkt dat Louis Poulsen al jaren met succes aan de weg timmert en dat doen zij door hun lampen te voorzien van een aantal belangrijke kenmerken: functie, comfort en ambiance. De hanglampen zijn daar een perfect voorbeeld van. Het mag duidelijk zijn dat dit merk inmiddels niet meer weg te denken is uit de designwereld als het gaat om verlichting.

Moderne Louis Poulsen Toldbod outdoor lampen

Wil je een deel van je tuin, balkon of terras verlichten? In deze serie lampen vind je een aantal prachtexemplaren voor buiten. De Louis Poulsen Toldbod 155 Bolder Outdoor buitenlamp. Deze lamp heeft een hoogte van 90 centimeter en een breedte van 26,7 centimeter. Ook in openbare ruimtes komt deze lamp goed tot zijn recht. Door het simpele, tijdloze design, kun je deze lamp overal kwijt zolang je er de ruimte voor hebt. Heb je nog wat ruimte op een van je wanden? Dan kan de Louis Poulsen Toldbod 155 Outdoor wandlamp goed van pas komen. Of je hem nu binnen of buiten ophangt, deze lamp voelt zich overal thuis. Kun je er geen genoeg van krijgen? Dan is deze lamp uitermate geschikt om er meerdere items van op te hangen op de plek waar jij ze nodig hebt.

Louis Poulsen Toldbod bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Louis Poulsen. Dat betekent dat wij elk product uit de Louis Poulsen Toldbod serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.