Actie: -20% op alles van Louis Poulsen

Je ontvangt nu 20% korting op alle producten van Louis Poulsen. De actie geldt t/m 28 november.

Het natuurlijke licht van Louis Poulsen

Wanneer het op verlichting aankomt, is dit Deense merk een van de oude rotten in het vak.  De bestaansgeschiedenis van Louis Poulsen begint al in 1874. Ze zijn onderdeel van de traditie van het Scandinavische design waar de vorm de functie volgt en gebruiken dit principe tot de dag van vandaag. Een ander belangrijk onderdeel van het tot stand komen van de ontwerpen is dat deze het ritme van natuurlijk licht ondersteunen en reflecteren. Het natuurlijke licht meenemen in je werk is binnen de architectuur dagelijkse gang van zaken. Het is dan ook niet gek dat het regelmatig voorkomt dat een lamp door een architect ontworpen is. Net als de lampen uit de VL Ring Crown serie. Zo weet je zeker dat ze bijdragen aan de sfeer van de gehele ruimte.

Louis Poulsen brengt koninklijke allure met VL Ring Crown lampen

De VL Ring Crown collectie bevat verschillende modellen met allemaal een koninklijke uitstraling. Dat komt onder andere door het materiaal. De lampen zijn namelijk gemaakt van mondgeblazen opaal glas en onbehandeld gepolijst messing. Dat betekent dat het messing met de tijd een glans zal krijgen. De lampen zijn op vele verschillende manieren toe te passen in je interieur, wat maakt dat ze binnen diverse stijlen tot hun recht komen. Je kunt ervoor kiezen om voor één model te gaan, of je gaat voor meerderen zodat het een terugkomend element in huis wordt. De VL Ring Crown 7 hanglamp staat bijvoorbeeld prachtig boven een grote eettafel midden in de kamer, maar zorgt ook voor een warm welkom wanneer hij in de hal hangt. De VL Ring Crown 1 wandlamp komt werkelijk overal van pas. Weet jij al waar je een van deze koninklijke leden een plek kan geven?

Louis Poulsen VL Ring Crown bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Louis Poulsen. Dat betekent dat wij alle producten uit de Louis Poulsen VL Ring Crown collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.