Gelderland Lucca stoel
Binnen 1 week
 
€ 715
 
Advies of offerte?

Deze stoel van Gelderland is verkrijgbaar in verschillende stoffen en kleuren. Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op voor vrijblijvend advies en/of een passende offerte.

Neem contact met mij op
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

Gelderland Lucca stoel

Omschrijving

De Gelderland Lucca van Gelderland is ontworpen door Dick Spierenburg.

Lekker eten doe je aan een mooie tafel, maar goede stoelen zijn minstens zo belangrijk. Deze elegante eetkamerstoel nodigt uit om lang na te tafelen. Het is te hopen dat je een goede kok bent! De Lucca eetkamerstoel is verkrijgbaar is verschillende stofgroepen en leercategorieën. De prijs zoals weergegeven geldt voor stofgroep A. De stoel in jumbo uitvoering valt in leercategorie 1 (€890,-). Voor vragen over de verschillende uitvoeringen kun je contact opnemen met onze klantenservice (03 80 83 705).

Zoek je naast de Lucca eetkamerstoel van Gelderland een andere eetkamerstoel van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Gelderland. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Lucca eetkamerstoel, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

Over de ontwerpers...

Specificaties

Zithoogte 48.00
Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Chroom (metaal), Metaal, Plastic, Stof
Herkomst Nederland
Merk Gelderland
Ontwerper Dick Spierenburg
Afmetingen (b) 53.00 x (d) 50.00 x (h) 82.00 cm

Sfeerafbeeldingen

Gelderland Lucca stoel
Gelderland Lucca stoel
Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven