Luceplan buitenlampen

De collectie Luceplan buitenlampen is van topkwaliteit. Het concept waarborgt mooie designverlichting met duurzame en energie-efficiënte waarden. Kijk maar is naar de Luceplan Ecran wandlamp LED. Deze lamp kan voor binnen en buiten gebruikt worden. De lamp is zo plat: het lijkt net alsof hij in de muur is gebouwd. Het grote licht zorgt voor een mooi effect. Het is geen simpel spotje. Het luxe ontwerp doet je tuin ten goede en stelt je niet teleur. Luceplan heeft nog veel meer topitems voor buiten. Ben je benieuwd naar de buitencollectie? Neem dan snel een kijkje en ontdek alle opties.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-6 van 6 producten Sorteren op 1-6 van 6 producten Terug naar boven

Designverlichting van Luceplan

Luceplan ontwerpt sinds 1978 de mooiste designlampen. Het is ontstaan toen Riccardo Sarfatti, Paolo Rizzatto en Sandra Severi de handen ineen sloegen. Het Italiaanse merk heeft verlichting in alle soorten en maten. Van vloerlampen tot wandlampen en van tafellampen tot hanglampen. Elk in een uniek model. Het milieu is een belangrijk punt voor Luceplan. Zij zijn het eerste verlichtingsbedrijf dat gebruikmaakten van ecologische materialen en technieken. Elke lamp straalt stijl en klasse uit. Dat zie je ook terug bij de Luceplan Nui Mini tafellamp LED. De lamp is waterproof, energiezuinig en gemakkelijk te openen. Fijn bij het schoonmaken of vervangen van de lamp. Op prachtige locaties zijn deze buitenlampen al gevestigd. Op verschillende cruiseschepen en ook in het Anne Frankhuis kun je deze mooie lamp terugvinden. Is jouw huis misschien de volgende locatie?

Stijlvolle Luceplan buitenlampen

Vaak als mensen hun tuin of balkon gaan inrichten, vergeten ze iets: de verlichting. Het is misschien niet waar je als eerst aan denkt. Dat neemt niet weg dat het een belangrijk onderdeel is. Het is wel zo prettig om ook in de avond van je tuin te kunnen genieten. Zonde als je niks meer ziet van al dat moois. De Luceplan buitenlampen helpen je hiermee. De Grande Costanza Open Air buitenlamp aluminium is een groot succes. De oorspronkelijke binnenlamp was zo populair, dat hij ook een outdoorversie kreeg. De stijlvolle lamp komt overal tot zijn recht. Je tuin kan nu ook het warme gevoel van binnen krijgen. Kom maar op met die zwoele zomeravonden… Lees hier de veelgestelde vragen over buitenverlichting.

Luceplan buitenlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Luceplan. Dat betekent dat wij alle Luceplan buitenlampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.