Luceplan Fortebraccio

De Luceplan Fortebraccio geeft met zijn naam al aan wat deze lamp voor je kan betekenen: het Italiaanse fortebraccio staat voor ‘sterke arm’. Dit is meteen het opvallendste onderdeel van deze klassieke designlamp. Alle Luceplan Fortebraccio lampen hebben een scharnierpunt waardoor je de arm in alle mogelijke richtingen kunt buigen en draaien. Hierdoor ontstaat er een bereik van bijna 360 graden in alle richtingen. Slecht nieuws dus voor de donkere hoekjes in je huis: deze zijn niet meer veilig als je bijvoorbeeld de Luceplan Fortebraccio wandlamp aan de muur monteert. Kortom: deze flexibele lampen zijn een echte aanwinst voor je interieur.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-6 van 6 producten Sorteren op 1-6 van 6 producten Terug naar boven

Luceplan designverlichting

Het Italiaanse designmerk Luceplan is al sinds 1978 niet meer weg te denken uit de wereld van de verlichting. Drie Italiaanse architecten stonden aan de wieg van dit verlichtingslabel: Riccardo Sarfatti, Paolo Rizzatto en Sandra Severi. Eén van de eerste ontwerpen die ze op de markt brachten was de Costanza lamp. In de jaren daarna zijn er verschillende variaties op deze lamp uitgebracht, zoals de kleinere Costanzina serie en de gebogen Lady Costanza serie. Wie minimalisme nastreeft zit goed bij de Luceplan Fortebraccio serie. Door de strakke belijning past deze lampenserie perfect in een modern interieur. Luceplan hecht veel waarde aan het milieu: ze waren de eerste verlichtingsproducent die gebruik maakte van ecologische materialen en technieken. Naast het duurzame ontwerp heeft de verlichting van Luceplan nog één ding gemeen: alle lampen stralen klasse, stijl en elegantie uit.

Enorm bereik van Luceplan Fortebraccio

Donkere hoekjes in je interieur zijn verleden tijd. Want alle Luceplan Fortebraccio lampen zijn voorzien van een knikarm en een scharnierpunt, waardoor deze lampen een lichtbereik van bijna 360 graden hebben. De lichtbundel is gemakkelijk te verplaatsen met de handgreep aan de kap. Eén kleine aanraking is genoeg om weer een andere hoek in het licht te laten baden. Met de dimbare Luceplan Fortebraccio wandlamp met dimmer bepaal je zelf hoeveel licht je in de hoek laat vallen. Deze lamp is ook verkrijgbaar met een extra grote kap: de Luceplan Fortebraccio wandlamp large. Door de grote kap ontstaat een brede lichtbundel waarmee je bijvoorbeeld je keukenblad of hal in het volle licht kunt zetten.

Blijf lekker zitten

Soms heb je gewoon geen zin om op te staan om je lamp te verplaatsen. Gelukkig zijn de Luceplan Fortebraccio lampen ook verkrijgbaar als tafelmodel, zoals de Fortebraccio tafellamp met dimmer zwart. Van deze Luceplan Fortebraccio lamp kun je de lichtbundel vanuit je stoel de juiste kant op richten. Ook bepaal je zelf de lichtsterkte met de handige dimmer. Deze lamp is ook verkrijgbaar in het wit: de Luceplan Fortebraccio tafellamp met dimmer wit. Wil je eenvoudigweg een mooie, instelbare lamp met een krachtige lichtstraal? Dan is de Fortebraccio tafellamp met aan-/uitschakelaar metaal of de variant met een donker frame, de Luceplan Fortebraccio tafellamp met aan-/uitschakelaar zwart, een goede toevoeging voor je interieur.

Luceplan Fortebraccio lampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Luceplan Fortebraccio lampen. Dat betekent dat wij elke Luceplan Fortebraccio lamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van de Luceplan Fortebraccio serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Luceplan Fortebraccio lamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.