Luceplan Lady Costanza

De Luceplan Lady Costanza lampen staan bekend om hun klassieke schoonheid en elegantie. Dit tijdloze ontwerp van de Italiaanse designer Paolo Rizzatto prijkt al sinds de introductie in 2008 in menig interieur. Deze booglamp is namelijk niet alleen mooi, maar ook heel functioneel. Door het wendbare frame dat 360 graden kan draaien, kun je de Luceplan Lady Costanza gemakkelijk zijn licht laten werpen waar het nodig is. Vind je het fijn om een intieme sfeer te creëren met gedempt licht? Dan ben je bij de Luceplan Lady Costanza vloerlamp met dimmer aluminium aan het juiste adres. En heb je een hogere lichtintensiteit nodig, bijvoorbeeld om iets te lezen? Dan zorg je met één druk op de touch dimmer voor feller licht.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

Luceplan designlampen

Het Italiaanse designmerk Luceplan is al sinds 1978 een grote speler in de wereld van de verlichting. Drie architecten namen het initiatief voor dit succesvolle label: Riccardo Sarfatti, Paolo Rizzatto en Sandra Severi. Eén van de eerste ontwerpen die ze op de markt brachten was de Costanza lamp. In de jaren daarna zijn er verschillende variaties op deze lamp uitgebracht, zoals de kleinere Costanzina serie en de gebogen Luceplan Lady Costanza serie. Luceplan heeft het milieu hoog in het vaandel staan: ze waren het eerste verlichtingsbedrijf dat gebruik maakte van ecologische materialen en technieken. Naast het duurzame ontwerp hebben de modellen van Luceplan nog één ding gemeen: alle lampen stralen klasse, stijl en elegantie uit.

Sierlijke buiging van Luceplan Lady Costanza

De Luceplan Lady Costanza lamp zit vol beweging. Deze lamp buigt zich als een bloem naar het licht. De Lady Costanza vloerlamp met aan-/uitschakelaar aluminium brengt het licht met een grote boog waar het moet zijn, of dit nou op de eettafel, de bijzettafel of de bank is. Voor een donkerder interieur, of voor wie juist een contrasterende lamp zoekt, is er ook een Luceplan Lady Costanza variant met zwarte voet en boog: de Lady Costanza vloerlamp met aan-/uitschakelaar zwart. Wil je zelf de lichtintensiteit kunnen bepalen, zoek dan een lamp met dimmer uit, zoals de Luceplan Lady Costanza vloerlamp met dimmer zwart.

Tegengewicht

In dezelfde Luceplan Lady Costanza serie is er één lamp die het wat hoger in de bol heeft: de Lady Costanza hanglamp. Op het eerste gezicht is deze hanglamp een mooie klassieke lamp, maar als je wat beter kijkt ontdek je een opvallend en ongebruikelijk element aan deze lamp. De Luceplan Lady Costanza hanglamp is namelijk voorzien van een strak vormgegeven contragewicht. Wat je daarmee doet? Dit druppelvormige contragewicht zorgt ervoor dat je de lamp met het grootste gemak hoger of lager hangt. Over flexibel design gesproken! En natuurlijk is het ook gewoon een fijne eyecatcher, deze metalen traan onder de Luceplan Lady Costanza hanglamp.

Luceplan Lady Costanza bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Luceplan Lady Costanza lampen. Dat betekent dat wij elke Luceplan Lady Costanza lamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van de Luceplan Lady Costanza serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Luceplan Lady Costanza lamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.