Naar boven
Sorteren op

1-1 van 1 producten

Luceplan

Het Italiaanse designmerk Luceplan is al sinds 1978 een grote speler in de wereld van de verlichting. Drie architecten namen het initiatief voor dit succesvolle label: Riccardo Sarfatti, Paolo Rizzatto en Sandra Severi. Eén van de eerste ontwerpen die zij op de markt brachten was de Costanza lamp. In de jaren daarna zijn er verschillende variaties op deze lamp uitgebracht, zoals de kleinere Costanzina serie en de gebogen Luceplan Lady Costanza serie. Luceplan heeft het milieu hoog in het vaandel staan: ze waren het eerste verlichtingsmerk dat gebruik maakte van ecologische materialen en technieken. Naast het duurzame ontwerp hebben de modellen van Luceplan nog iets  gemeen: alle lampen stralen klasse, stijl en elegantie uit. Daarnaast hebben de ontwerpen van Luceplan vaak een bijzondere en zelfs gewaagde vormgeving, zo ook de Luceplan Pétale serie. Kortom, met Luceplan haalt je unieke design verlichting in huis die je interieur absoluut een boost zal geven!

Stilte.

De Luceplan Pétale serie kan worden beschreven als een sierlijk bloemblaadje dat een zacht, effen wit licht verspreidt. Maar de werkelijk buitengewone eigenschap van de verlichting is de manier waarop de lamp het geluid absorbeert. Ideaal voor ruimtes die vervelend galmen. En hoewel de Luceplan Pétale verlichting perfect is voor gebruik in horeca en werkgelegenheden, passen de lampen ook zeer goed in je huis. Met name als je meerdere lampen van Luceplan Pétale in een groepje bij elkaar hangt. Dit zorgt niet alleen voor een gezellige sfeer in huis, maar ook voor meer ontspanning en rust. Hang bijvoorbeeld Luceplan Pétale akoestische hanglamp 154x120 in een groepje en je krijgt een schitterende collectie ‘lichtgevende bloemblaadjes’. Ook is de akoestische verlichting van Luceplan Pétale verkrijgbaar in een ronde versie: de Luceplan Pétale akoestische hanglamp 120.

Luceplan Pétale LED

Naast traditionele, heeft Luceplan Pétale ook ledverlichting in zijn collectie. Neem de Luceplan Pétale akoestische hanglamp 136x83 LED. Net als in de rest van de familie, verbergt deze hanglamp zijn ‘magische’ geluidsdemper binnenin. Het geluidsabsorberende paneel is namelijk bekleed met een witte stof. En dat geeft de akoestische hanglamp zijn elegante verschijning. Ook bij de ledverlichting kan je kiezen voor de mooie ronde vormen van de Luceplan Pétale akoestische hanglamp 120 LED. Bij alle ledverlichting, maar ook bij de gewone verlichting van Luceplan Pétale, kun je kiezen uit verschillende soorten dimmers. Kortom, met de akoestische verlichting van Luceplan Pétale breng je een en al gezelligheid aan in elke ruimte!

Luceplan Pétale bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Luceplan. Dat betekent dat wij alle lampen uit de Luceplan Pétale serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke lamp uit de Luceplan Pétale collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een lamp uit de Luceplan Pétale familie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.