Luceplan plafondlampen

De plafondlampen van Luceplan zorgen voor een speelse toevoeging aan je interieur. In het verlichtingsplan van je huis is het belangrijk om het plafond ook mee te nemen. Goede plafondverlichting is namelijk een belangrijke basis, maar mag tegelijkertijd ook een speels element bevatten. Neem bijvoorbeeld de Hope plafondlamp. Deze lamp is een knipoog naar de klassieke kroonluchter. De lenzen zijn gemaakt van kunststof en zorgen voor een prachtig lichteffect. Je zult zien dat iedereen die langskomt ineens naar boven kijkt. De Blow plafondlamp is wel een heel bijzonder exemplaar. Hij combineert verlichten met koelen: het is een plafondlamp en ventilator in één. Het is een luchtig ontwerp en maakt gelukkig nauwelijks geluid. Praktisch en esthetisch in één design: van een Luceplan plafondlamp hoef je niets minder te verwachten.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-21 van 21 producten Sorteren op 1-21 van 21 producten Terug naar boven

Luceplan: creatief en functioneel

Wanneer je een lamp zoekt met een tijdloos maar toch uitgesproken karakter, dan ben je bij Luceplan aan het juiste adres. Al sinds hun oprichting in 1978 zijn ze altijd bezig zich te ontwikkelen en zo is de blik continu op de toekomst gericht. Ze doen daarom veel onderzoek naar technologische mogelijkheden, nieuwe materialen en esthetische ontwikkelingen. Om extra scherp te blijven, werkt Luceplan samen met verschillende internationale ontwerpers. Al deze componenten samen zorgen ervoor dat het merk een divers en uitgesproken assortiment heeft. Het doel is dat elk ontwerp een architectonische aantrekkingskracht in de ruimte zal hebben. Belangrijk is wel dat er nooit ingeleverd wordt op functie en kwaliteit. Volgens ons is dat met hun serie plafondlampen en hanglampen sowieso gelukt.

Een Luceplan plafondlamp valt op in eenvoud

Je hoeft niet altijd heel veel tierelantijnen te hebben om op te vallen. Dit gegeven weet Luceplan als een van de beste in te zetten bij hun ontwerpen. De Soleil Noir lamp uit de plafondlampencollectie heeft bijvoorbeeld een eenvoudige vorm, maar wel een futuristisch uiterlijk. De Compendium plate plafondlamp LED 2700K is ook een goed voorbeeld van deze combinatie. Het is namelijk een eenvoudig en elegant model dat speelt met je waarnemingsvermogen. Je zou zomaar kunnen denken dat er een rond dakraampje in je plafond zit waar licht doorheen komt. Het leuke van deze plafondlamp is: je kunt hem ook aan de wand hangen. Dat is aan jou!

Luceplan plafondlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Luceplan. Dat betekent dat wij alle Luceplan plafondlampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.