Actie: -20% op alles van Luceplan

Je ontvangt nu 20% korting op alle producten van Luceplan. De actie geldt t/m 28 november.

Sorteren op

1-28 van 28 producten

Luceplan voor altijd

Luceplan is een Italiaans merk gespecialiseerd in het ontwikkelen van verlichting. De ontwerpen zijn altijd een combinatie van creativiteit en functionaliteit. Een belangrijk onderdeel van het ontwerpproces is innovatie. Dat komt namelijk zowel de creativiteit als de functionaliteit ten goede. Zo heeft het merk een divers assortiment opgebouwd met kwalitatief sterke lampen met een esthetisch uiterlijk die flexibel zijn in gebruik. Omdat het merk al veertig jaar bestaat, hebben ze inmiddels een diepgeworteld karakter. Vandaar dat je ook verschillende klassiekers in hun collectie vindt. Vaak wel aangepast aan de tijd van nu. Zo zijn er ook verschillende vloerlampen die al sinds de vorige eeuw menig huiskamer siert. Een teken dat de producten van Luceplan een blijvertje zijn.

Luceplan brengt rust met vloerlampen

Een andere echte klassieker in deze serie is de Costanza vloerlamp. Het originele ontwerp stamt al uit 1986. De rechte en simpele lijnen van het ontwerp vervelen nooit en komen in veel verschillende interieurstijlen tot hun recht. Omdat de lamp nog steeds populair is, kreeg hij er in de loop van tijd nog wat familieleden bij, zoals de Lady Costanza. Een model met een boog om de lamp boven je eettafel te schuiven. Of juist om flexibiliteit te bieden in welk deel van je zithoek je belicht. Wanneer je interieur een natuurlijke en warme uitstraling heeft, is de Lita vloerlamp 40 waarschijnlijk een mooie optie. Met zijn diffuse licht en zachte vormen straalt hij een en al rust uit. En is dat niet precies waar je huis voornamelijk voor is bedoeld: weer even helemaal tot rust komen.

Luceplan vloerlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Luceplan. Dat betekent dat wij alle Luceplan vloerlampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Luceplan