Luceplan wandlampen

De collectie Luceplan wandlampen is heel divers. En dat is mooi, want wandlampen komen op vele verschillende plekken goed van pas. In de gang, slaapkamer, keuken of woonkamer: waar is er geen muur die nog wel wat licht kan gebruiken? Daarom heeft Luceplan vele verschillende stijlen in hun assortiment. Klassiek, industrieel, futuristisch of organisch, het zit er allemaal tussen. De Counterbalance wandlamp LED is bijvoorbeeld een minimalistisch en speels exemplaar. Hij is simpel van vorm, maar niet bang om de aandacht op te eisen. De arm waar het lampenkapje aan vast zit, kun je zowel verticaal als horizontaal bewegen. Het is aan jou waar je het licht op dat moment het best kunt gebruiken. Handig voor in de zithoek, maar ongetwijfeld ook in de keuken. Waar kun jij deze handige Harry gebruiken?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-22 van 22 producten Sorteren op 1-22 van 22 producten Terug naar boven

Luceplan brengt heden en verleden samen

Het assortiment van Luceplan bevat een uitgebreide en diverse collectie van verlichting. Het zijn esthetisch aantrekkelijke ontwerpen die tegelijkertijd zeer functioneel en efficiënt zijn. Er wordt gebruikgemaakt van innovatieve technologieën en materialen waardoor de lampen hun tijd altijd vooruit zijn. Dat betekent overigens niet dat het merk hun harde werk en successen uit het verleden vergeet. Luceplan bestaat immers al meer dan veertig jaar. De collectie bevat daarom ook verschillende klassiekers. Al krijgen deze vaak wel een update zodat ze aan de verwachtingen van nu voldoen. Bijvoorbeeld door LED verlichting of een dimfunctie toe te voegen. Zo zijn de ontwerpen een mooie combinatie van het heden en verleden. Neem bijvoorbeeld Luceplan Costanza wandlamp. Een stevige basis voor jarenlang plezier.

Een Luceplan wandlamp voor alle richtingen

Bij het kiezen van de juiste wandlamp voor in huis is het slim om op de richting van het licht te letten. Wanneer je iets zoekt om te gebruiken bij het lezen in bed is het belangrijk dat het licht naar beneden schijnt. Dat betekent dat je dan direct licht hebt en dat is vast ook wat je zoekt. In dit geval is de Fortebraccio wandlamp bijvoorbeeld een goede keus. Nog een leuke bijkomstigheid: door het scharnier in de arm kun je het licht ook weer van je af draaien. Dit is weer handig als je nog een filmpje in bed wilt kijken of gewoon nog wat wilt kletsen. Wanneer je een wandlamp nodig hebt voor algemeen licht om de hele ruimte te verlichten, kan het juist handig zijn wanneer het licht omhoog schijnt. De Lola wandlamp is daar een goed voorbeeld van. Een stoer en minimalistisch element die je muur doet stralen.

Luceplan wandlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Luceplan. Dat betekent dat wij alle Luceplan wandlampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.