Lucide buitenlampen

Zoals je het binnen gezellig wilt maken met de juiste verlichting, geldt dat voor buiten niet anders. De buitenlampen van Lucide helpen je daar heel goed bij. Deze buitenlampen hebben namelijk eigenlijk alles wat je zoekt. Ze zijn ten eerste hartstikke betaalbaar. Dat is altijd fijn. Daarnaast hebben de buitenlampen van Lucide een moderne en toch ook toegankelijke vormgeving waardoor er altijd een passend ontwerp te vinden is dat bij jouw tuin of op het terras past. En of je nu op zoek bent naar een tafellamp, een vloerlamp, een wandlamp of iets anders: het merk Lucide heeft voor ieder wat wils. Heb jij stiekem al een bepaalde buitenlamp van Lucide op het oog?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 61 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 61 producten Terug naar boven

Terug in de tijd met Lucide

Lucide werd opgericht door Ward Mertens in 1992 en bestaat dus al heel wat jaren. Met zijn blik op de toekomst lag de focus voor Lucide op lampen van goede kwaliteit met een onderscheidend ontwerp en wel voor een betaalbare prijs. Zijn kennis over verlichting besloot hij mee te nemen in de ontwerpen voor Lucide. De eerdergenoemde kenmerken als goede kwaliteit en een toegankelijk prijskaartje vormen tot op de dag van vandaag eigenlijk nog steeds de kern van Lucide. Lucide betekent letterlijk ‘helder’. Dat is ook iets wat we duidelijk terugzien in de buitenlampen van het merk Lucide. De slogan van het merk zal dan ook niet voor niets ‘Illuminates your world’ zijn. Zowel binnen als buiten schittert Lucide. Lees hier de veelgestelde vragen over buitenverlichting.

Veelzijdige buitenlampen van Lucide

Veelzijdiger dan dit ga je het niet vinden: de buitenlampen van Lucide. Ben je op zoek naar een niet al te opvallend lampje? Dan is de Justin tafellamp LED oplaadbaar IP54 wellicht iets voor jou. Dit leuke lampje heeft de vorm van de klassieke tafellamp zoals we hem vroeger allemaal tekende. Liever een ander ontwerp? Wat dacht je van de Claire wandlamp IP54. Deze lamp is omhuld door glas en dat maakt hem extra bijzonder. En dan niet te vergeten de lichtbron… Schitterend! De buitenlamp is er trouwens ook met een bewegingssensor. Inderdaad, dat lees je helemaal goed. Ook voor de technische functionaliteiten ben je bij Lucide aan het juiste adres. Lees hier tips voor het maken van een verlichtingsplan voor in de tuin.

Lucide buitenlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Lucide. Dat betekent dat wij alle buitenlampen van Lucide kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.