Actie: -10% op productselectie van Lucide met kortingscode: LUCIDE10

Je ontvangt nu 10% korting op een selectie producten van Lucide met kortingscode LUCIDE10. De actie geldt t/m 28 november.

Sorteren op

1-36 van 51 producten

Een Belgisch familiebedrijf

Toen de Belgische Ward Mertens in 1992 het merk Lucide oprichtte, kon hij vast niet eens dromen van het succes dat zijn designlabel zou hebben. Het Belgische merk heeft haar hoofdkantoor in Antwerpen en verovert vanuit daar de hele wereld. Van beurzen tot webshops, de naam Lucide is overal bekend en het merk is al in meer dan 70 landen te vinden. Ward Mertens is nog steeds CEO van het succesvolle bedrijf en runt de zaak nu samen met zijn zoons Wim en Niek. Een echt familiebedrijf dus. Gelukkig is dat niet het enige charmante aan het merk. Lucide maakt namelijk prachtige lampen, die op elke plek in huis kwijt kunt. Zo zijn de tafellampen er in allerlei formaten en kunnen deze dus van het kleinste hoekje in de kast tot prominent op tafel staan.

Een LED tafellamp: techniek en stijl vinden elkaar

Dat de tafellampen van dit moderne Belgische designlabel populair zijn komt niet alleen door het uiterlijk van de unieke tafellampen. Wat voor verlichting een lamp geeft en hoe deze dat doet is namelijk minstens net zo belangrijk en maakt veel uit voor de ervaring die de klant met de verlichting heeft. Gelukkig zit het met technische snufjes helemaal goed bij Lucide. Zo zijn er veel tafellampen dimbaar, bestaan er tafellampen zonder snoer en zijn sommige LED tafellampen zelfs oplaadbaar. Kortom, Lucide combineert stijl met functie. Een voorbeeld van deze techniek is de Little Joe tafellamp LED. Deze lamp is voorzien van LED verlichting en is oplaadbaar, zodat je hem overal mee naartoe kunt nemen zonder met snoeren te hoeven sjouwen. Het tafellampje is geschikt voor zowel binnen als buiten en onder andere verkrijgbaar in het zwart, oranje en groen – genoeg te kiezen dus!

Lucide tafellampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Lucide. Dat betekent dat wij alle tafellampen van Lucide kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Lucide