Sorteren op

1-36 van 49 producten

Het verhaal achter Lucide

Lucide ‘illuminates your world’. Dat is wat ze zelf als merk zeggen en wat ons betreft maken ze die belofte meer dan waar. Lucide is een Belgisch designmerk dat in 1992 werd opgericht door Ward Mertens die momenteel nog steeds CEO is van het bedrijf. De naam Lucide is trouwens niet toevallig gekozen, maar betekent ‘klaar’, ‘helder’, ‘duidelijk’, ‘stralend’ en ‘licht’. De kernwaardes van het bedrijf sluiten dan ook aan bij al deze woorden. Het merk Lucide is toekomstgericht, stijlvol, vernieuwend en toegankelijk. En dat zien we ook terug in bijvoorbeeld de wandlampen van Lucide. De collecties zijn uitgebreid en vertegenwoordigen alle stijlen. Dit merk biedt dus voor iedereen wel een passende lamp aan.

Stijlvolle wandlampen van Lucide

Welke stijl je ook mooi vindt, dat er een passende wandlamp van Lucide voor te vinden is, is zeker. We nemen je even mee door een aantal van onze favorieten. Als eerste stellen we je graag voor aan de Pepijn wandlamp die schitterende gouden details heeft. Maar ook de wat modernere en strakke lampen vind je bij Lucide. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Madelon wandlamp LED 18W IP44. De Berend collectie van Lucide mag ook zeker niet ontbreken in dit rijtje. Met de Berend 1 wandlamp IP44 en de Berend 2 wandlamp IP44 zit je namelijk altijd goed. Het voordeel is ook dat deze wandlampen van Lucide erg geschikt zijn voor het gebruik in vochtige ruimtes als de badkamer.

Lucide wandlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Lucide. Dat betekent dat wij alle wandlampen van Lucide kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Lucide
Filters
Productsoort
Wandlamp
Kleur
Fitting
Geschikt voor
Bediening
Kleurtemperatuur
Hoogte verstelbaar
Op voorraad
Woonstijl
Dimbaar
Prijs
Lichtrichting
Wattage
Lichtbron meegeleverd
Waterdichtheid
?
- Zone 1: een straal van 60 cm rondom bad of douche. De voorschriften voor een lamp in deze badkamerzone zijn streng. De minimale benodigde IP-waarde is 45. - Zone 2: een straal van 120 cm rondom bad of douche. Denk hierbij aan direct boven de douchecabine, rond de wastafel en rondom het bad. De minimale benodigde IP-waarde is 44. - Zone 3: alles wat buiten zone 1 en zone 2 valt. De lampen die je op deze plek ophangt, moeten minimaal een IP-waarde van 21 hebben. Alle IP-waarden van 20 of lager zijn niet geschikt voor de badkamer.
Bevestiging