Lumina Daphine

De Lumina Daphine serie is een unieke collectie lampen die in 1975 werd ontworpen door Tommaso Cimini. Wat Cimini toen uiteraard nog niet wist, is dat hij aan de wieg stond van wat nu een echte design klassieker mag heten. De vloer-, wand- en tafellampen uit de Lumina Daphine familie worden gekenmerkt door een uiterst elegante vormgeving en een degelijke transformator als solide basis. Daarnaast is de lampenkap draaibaar waardoor je er alle kanten mee op kunt. Iedere Lumina Daphine lamp is gemaakt van kunststof en metaal en verkrijgbaar in vele kleuren, zoals wit, zwart, rood, geel, zilver, chroom en nikkel. Tot slot zijn de vloer- en tafellamp ook met dimmer te verkrijgen. Met deze Lumina Daphine vloerlamp halo met dimmer en de Lumina Daphine tafellamp halo met dimmer creëer je zo de perfecte hoeveelheid licht.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-13 van 13 producten Sorteren op 1-13 van 13 producten Terug naar boven

Stukje Italiaanse historie

Lumina maakt al sinds 1973 unieke design lampen. Het Italiaanse bedrijf is opgericht door Tommaso Cimini en heeft sindsdien een aantal prachtige design klassiekers ontwikkeld. Bekende collecties zijn onder andere de Lumina Daphine, Galileo en Matrix series. Lumina kenmerkt zich door de nadruk op functionaliteit en originaliteit. Uniek aan dit merk is dat alle onderdelen van de Lumina lampen worden geproduceerd in Italië zelf. Waar vind je dat vandaag de dag nog? De afgelopen jaren is Lumina de focus gaan verleggen naar duurzame en energiezuinige verlichting, waardoor je met een Lumina lamp niet alleen uniek maar ook kwalitatief hoogwaardig design in huis haalt. Bovendien zijn deze lampen zo uitgedacht dat er ook geen greintje functionaliteit verloren gaat.

Dat is dus Lumina Daphine

Typerend voor de Lumina Daphine lampen is hun flexibele karakter. Je kunt iedere lamp uit deze productfamilie namelijk volledig draaien en instellen naar jouw wensen. Zet bijvoorbeeld de Lumina Daphine Classic vloerlamp halo naast je om een boek te lezen. Deze stijlvolle, staande lamp combineert een slanke lijn omhoog met een robuuste uitstraling van de lampvoet. Of bevestig zijn kleine broertje, de Lumina Daphine 05 wandlamp halo, aan de muur als je wat minder ruimte hebt. Deze is net zo flexibel als de vloerlamp en leverbaar in maar liefst vier mooie tinten: nikkel, zwart, wit en chroom, net als de Lumina Daphine 06 wandlamp halo. Je kunt deze lamp uit de Lumina Daphine serie overigens ook gebruiken om bijvoorbeeld een schilderij, boekenplank of kledingkast te verlichten. Bevestig hem boven het object en ervaar hoe je dit in de spotlights kunt zetten!

Op grote voet

Tot slot praten we je graag even bij over het kleinste lid van de Lumina Daphine familie: de Daphinette tafellamp halo. Met zijn bescheiden hoogte van slechts 35 centimeter en een diepte van 9,5 centimeter, leeft deze Lumina Daphne lamp op een ietwat grote voet. Want net als andere lampen in zijn productfamilie, heeft hij een stevige transformator als basis. Zo weet je in ieder geval zeker dat je altijd van deze Lumina Daphine lamp op aan kunt.

Lumina Daphine bij Flinders

Flinders is officieel dealer van de Lumina Daphine serie. Dat betekent dat wij elke Lumina Daphine lamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Lumina Daphine lamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Lumina Daphine lamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Naast de Lumina Daphine serie vind je bij Flinders ook producten uit de Flo, Galileo en Matrix serie.